Gondolj a vaginámra

courtney_loveGondolj a vaginámra – üzent Courtney Love. Courtney Love, a Nirvana egykori énekesének özvegye a Twitteren magyarázta el, hogy a Heart-Shaped Box című dal az ő vaginájáról szól.
Az utóbbi egy év egyik leginkább sztárolt énekesnője, Lana Del Rey múlt héten adta elő Sydney-ben a Heart-Shaped Box című Nirvana-klasszikust, amihez természetesen Kurt Cobain özvegyének, Courtney Love-nak is volt egy-két szava a Twitteren – számolt be a Lángoló Gitárok blog.
Bejegyzésében, amit később töröltek, előbb elmagyarázta Del Reynek, hogy ez a dal az ő vaginájáról szól, majd megkérte az énekesnőt, hogy ha legközelebb előadja a számot, akkor legyen szíves az ő vaginájára gondolni.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!