A G-pontos vibrátorok hüvelyi és csiklóizgatásra is jók

A speciális fejű és tudású vibrátorok izgatáskor növelik a G stimulációs pont intenzitását, ezáltal az örömszerzők könnyedén kiváltják a párnába sikítós állapotot. Találj rá a G-pontodra te is!

G-pont vibrátorok a nagyszerű dolgok egyszerű módja
A női G-pont az öröm, hosszan tartó orgazmus lehetősége. A hüvely elülső falán található, körülbelül 5 cm-rel a szeméremcsont felett. A híres pont, amelynek stimulálása diverzifikálja a hagyományos nemi életet.  A G-pont megtalálása egyszerű a G -pont vibrátorral.

A g-pont vibrátor használata
Egyes nők félnek további eszközök kipróbálásától, mivel a rendszert, az instrukciókat nehéznek tartják. A G-pont vibrátor használata egyszerű. Nem kell semmilyen előképzés, hiszen a vibrátor nyomógombjaival egyszerűen kezelhető a játékszer.

A rezgő stimulátorok mechanikus mozdulatokkal működnek, az ujjak nyomását, simogatását szimulálják. A behelyezés után a vibrostimulátoroknak masszírozniuk kell az elülső falat, ami enyhe vizelési ingert okoz.
A virbrotojásokat hüvelyi kenőanyagokkal használják. A készítmények kiküszöbölik a súrlódó fájdalmas érzéseket, ellazítják az izmokat és használatával elkerülhető a kemény dörzsölés kellemetlen fájdalma.

Rezgésstimulátorok
A hajlított, sokoldalú eszközök hatalmas választékát találod itt. Az ívelt G-pont vibrátorok további domborulatokkal vannak ellátva, amelyek stimulálják a csiklót és a belső felületet. Távirányítóval felszerelt G-pont vibrátorok – a kényelmes sebesség tartománya, a rezgés mértékének változásai, ingerlés, az érzések szabályozása. Több zóna stimulálására tervezett rezgésstimulátorok is léteznek. Lehetőség számos klitorális, hüvelyi orgazmus elérésére, hogy a legmagasabb öröm mindennapos legyen.

A rendelkezésre álló termékválaszték óriási a kifinomult, igényes vásárlók igényeinek kielégítésére.
A hölgyek számára elengedhetetlen önkielégítésre, előjátéknak a G-pontos vibrátor. Fedezd fel a tudásuk az Intim Center webáruházán keresztül, vagy személyesen a szexüzletben, 1052 Budapest, V. ker. Károly krt. 14. félemelet nyitva minden nap!

A G-pont vibrátor egy szexuális játék, amelyet kifejezetten a hüvely belsejében található G-pont néven ismert erogén zóna masszázsára és stimulálására terveztek. A G-pont szexuális játékok, amelyeket megrendelhet a szexboltunkból, íveltek vagy speciálisan kialakítottak a G-pont célzott stimulálására.

A G-pont vibrátorok teljesen a női örömnek szenteltek. Adjon a test legintimebb részeinek valódi élvezetet egy G-pont vibrátorral! Általában finom, elegáns görbékkel rendelkeznek, amelyeket a női test számára terveztek. Ezek a vibrátorok következő szintű orgazmust kínálnak, köszönhetően az ívelt, lapított tippeknek a G-pont tökéletes masszázsához.

Ezek a szexuális játékok reprodukálják a legjobb érzéseket, amelyeket a hüvelyi stimuláció és behatolás során érezhető. Az örömöt nagymértékben befolyásolja a rezgés, a stimuláció, a masszázs vagy a forgás, amelyet ezek a mesés szexuális játékok hoznak létre.

A g-pontot hogy izgassuk?

A G pont titkos terület. Valaki azt állítja, hogy tökéletesen tudja, hol van, és mindig használja a speciális effektusokat. Valaki biztos abban, hogy egyáltalán nem létezik, és a G-pont körüli viták csak spekuláció és fantázia. Olvasson tovább, hogy megtalálja ezt a pontot, és szabadítsa fel képességeit.

Hogyan lehet megtalálni a G zónát és megfelelően stimulálni?
Lehetőség van a G zóna megtalálására, de nehéz. Jobb, ha ezt egy partner segítségével végezzük. Elkészítettem neked az utasításokat, hogy próbáld ki ezt az érzéki kísérletet. Az első dolog, ami fontos, hogy a lehető legnyugodtabb legyen. Ne próbáld irányítani a testedet, és ne engedd el magad. Másodszor, izgatottnak kell lenned. Ha nem ébred fel, akkor a G-zóna stimulálásakor csak a vizelési vágyat érezheti, és nem örömöt. Általában szánjon megfelelő időt az előjátékra.
A helyes technika. Partnere finoman behelyezi két ujját a hüvelyébe. Meg kell találnia egy kissé durva, érzékeny helyet az elülső falon. Ez ugyanaz a G-zóna. Aztán elkezdi gyúrni. Az ujjak mozgása hasonló a “gyere hozzám” híváshoz. Körülbelül 5-10 percig kell gyúrni. Fokozatosan növelje a tempót. Ha feszültséget érez, engedje el a testét, és ne próbálja meg irányítani a fiziológiai folyamatokat.

Szükséges-e partner a stimulációhoz?
Tetszés szerint. Megpróbálhatja saját maga stimulálni a G zónát vibrátorral. Vékonynak és rugalmasnak kell lennie, hogy a testéhez igazíthassa. Itt minden hasonló lesz. Jól fel kell izgulnod. Még a solosexben se hagyja ki az előjátékot. Ezután óvatosan helyezze be a vibrátort a hüvelybe. A finomabb belépéshez használjon vízbázisú kenőanyagot. Érezze az érzékeny területet az elülső falon, és csatlakoztassa a rezgést. Először a könnyű, alig észrevehető, fokozatosan növeli a rezgés és a tempó erősségét. Másik kezével stimulálhatja a csiklót az érzések fokozása érdekében. A másik tenyerével is megnyomhatja a szeméremcsontot a súrlódás növelése érdekében. A dagasztás 5-10 percet vesz igénybe. Amikor vizelési késztetést érez, engedje el az irányítást és lazítson, amennyire csak lehetséges.