G-pont izgató vásárlás a szexshop Budapest kínálatából

Ha vibrátor vásárláson töröd a fejed, mindenképp vedd számításba ezt a vibrátor fajtát is! A g-pontos vibrátorok és izgatók nagy választéka kapható az Intim Center kínálatában.

Ha tetszik rendeld meg magadnak az online szexshop kínálatából postán vagy futárral, vagy vásárold meg a szexshop Budapest, Károly krt. 14. sz. alatt található szexüzletünkben. A ház félemeletén csak mi vagyunk.

Nemrégiben valakinek annyira fontos volt, hogy taxit küldött érte. Gondold el, hogy a diszpécser kiszólt, hogy vegyen a taxis egy g-pontos vibrátort, és vigye a  megadott címre. Titok, hogy a férfiak is szokták vásárolni, mert a prosztata izgatása nagyon egyszerű vele.

A nőknél az izgalomba kerüléshez leginkább fontosa a bőrkontaktus, simogatás, azaz az úgynevezett taktilis ingerek. Ezek hatására bekövetkezhet a hüvelykörnyéki nedvesedés, a lubrikáció. A hüvelybejárat környéki mirigyek, a Bartholin-mirigyek termelik azt a váladékot, mellyel a szeméremrés és a hüvely is sikamlóssá válhat. Van olyan nő, akinek a nedvesedéshez, elég a vizuális inger, vagy fantázia is. Akik, eddig a szintig sem jutnak el, semmilyen módon, azokat hagyományos szóval frigideknek szokták nevezni.

A hüvely bejárati és alsó harmad része azonban szexuálisan érzékeny. Itt helyezkedik el a hüvely elülső-felső falán, a bejárattól kb. 3-6 cm-re az úgynevezett G folt, vagy G pont, angolul G spot. Egy borsónyi nagyságú terület a hüvely felszínén, mely nem csak súrlódásra, dörzsölésre érzékeny, hanem nyomásra is fokozhatja a szexuális izgalmat. Na ezt a pontot tudod jól izgatni ezzel az anatómiailag fejlesztett vibrátorral.

  • G-pontos vibrátorok
    A G-pontot nem könnyű megtalálni. Persze vannak esetek, amikor a partner rögtön ráérez, hogy hol található, de ehhez nagyon ismerni kell a nő testét, teljesen rá kell hangolódni. Tudtad? A G-pont a hiedelmekkel ellentétben tényleg létezik, borsószem vagy babszem nagyságú terület, ahol sok idegvégződés található. Ennek kitartó stimulálása olyan orgazmust okoz, ami merőben eltér a hagyományos csiklóizgatás által bekövetkezett kéjtől.
    Hosszabb, a teljes testben érezni a lüktetést, minden egyes porcika beleremeg az érzésbe. Vannak olyan vibrátoraink, amelyek szinte rögtön tudják, hogy merre kell keresgélni, igazán könnyű velük átélni ezt az intenzív érzést, mivel anatómiailag olyan a formavezetésük. Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen ez a fajta orgazmus, mindenképp szerezz be egyet a hatalmas választékunkból!

A kutatások szerint, azoknak a nőknél, akiknek elsődlegesen hüvelyi orgazmusa van, ennek, a G-foltnak kitüntetett szerepe van. A nők kb. 30-50 %-nak lehet elsődlegesen hüvelyi orgazmusa. Azonban az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a nők egy részénél részénél nem sikerült bizonyítani a G folt meglétét. Vásárold meg G-pont vibrátor választékunkból valamelyiket, és kutatásra, élvezetekre fel!