Folyékony potencianövelő legjobb szexért

Nagy sikert aratott az Egyesült Államokban a Turn On márkanévre hallgató ”folyékony kék tabletta”, így most Európában is elindították hódító útjára.
Az ital felkelti a vágyat és megnöveli a szexuális energiát, így segítve a fogyasztókat életük legjobb szexuális élményéhez. A termék brit terjesztője, Jonathan Long szerint mindez nagyobb hatású lesz, mint a Red Bull.
– Úgy gondolom, hogy a találmány új lökést fog adni az angol italkereskedelemnek és az éjszakai életre alapuló ágazatoknak – mondta el, majd hozzátette:
– A Red Bull sikere késztetett arra, hogy bedobjam a Turn Ont a brit piacra. Amerikában már nagy sikert aratott, és meggyőződésem, hogy legalább akkora, ha ugyan nem nagyobb lehetőségek rejlenek benne, mint a Red Bullban. Ez nem egy egyszerű energiaital, inkább táplálékkiegészítőnek mondanám, amely feltüzeli a nemzetet.
A feltalálók szerint azok, akik a szerelmi életük javítására isszák a Turn Ont, melegséget, érzékenységet és jóleső bizsergést éreznek végigáradni a testükön.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!