Flashlight – Vibrációs, zseblámpa alakú művagina

Vibrációs vagina, elemlámpa alakú foglalatban, így nem jössz zavarba, ha véletlenül kinn felejted. A vibráció erőssége 3 fokozatban állítható. A vagina belseje puha, élethű anyagból készült a tökéletes élményért. A kelléket az üzletünkben megvásárolhatja.

Ha 10 percig tudod már élvezni ezt a maszturbátort, akkor az ágyban a pároddal már eljutsz a 20 percig is!Ezzel a műpinával gyakorolhatsz, amennyit csak akarsz, hogy el tudd nyújtani a legjobb szexet is.
Tökéletesen szimulálja a női vagina behatolásának élményét!A maszturbátor használata segít a korai magömlés és teljesítmény problémák leküzdésében. Fleshlight Pink Lady Stamina művagina különleges örömökben részesít, óriási élmény! Natúr, rózsaszín színű, bőrbarát SuperSkin anyaga semmi mással sem hasonlítható össze.
Olyan a tapintása, mint a lányok puncija. Ha megküldöd egy jó adag síkosítóval, az már a mennyország, olyan, mint amikor a csajod annyira felizgult tőled, hogy a bugyija is átázott. Ilyen helyzettel bármikor találkozhatsz, de fel vagy rá készülve? Vagy elsülsz még a behatolás előtt? Próbáld ki! Gyakorolj! Kerüld el a kellemetlen helyzetet, légy profi mindíg, mindenhol. Mindenki maszturbál!Van, aki bevallja, van, aki nem.

A lényeg, a minőségben rejlik, ha csak azért teszed, hogy kirázd a gyíkot minél gyorsabban, az nem lesz jó hatással a szexuális teljesítményedre. Ugyan olyan hamar fogsz elmenni, éles bevetésnél is. De, ha megadod a módját, felizgatod magad “bármi” segítségével, hogy jó erős erekciód legyen, és még használsz egy ilyen Fleshlight művaginát is – bőven síkosítva – na az segíteni fog, hogy jobban teljesíts amikor kell. Törekedni kell minden “edzés” alkalmával, hogy hosszabb és hosszabb ideig bírd, mielőtt elélveznél. Ehhez a műpina megadja a valós érzést, de neked kell játszanod az izgalmi állapotod kontrolásával.

A tökéletes vagina szimulációOlyan ez mint az autó versenyzőknek vagy a vadászrepülő pilótáknak a szimulátora. Őket sem engedik beülni előzetes gyakorlás nélkül az F1-es versenyautóba, vagy a vadászgépbe. A teljesítményt azáltal fejleszti, hogy a szexuális együttlétek intenzív érzéseinek újrateremtésére tervezté. Ez segítheti a használókat a szexuális életerő növelésében, javíthatja a teljesítményt, időt és a technikákat, valamint fokozhatja és erősítheti az orgazmusokat!

FLESHLIGHT Stamina Training a legnépszerűbb N#1 világszerte értékesített maszturbátor!Mivel tudjuk, hogy gyakorolni akarsz, ez a művagina megadja mindazt, amire szükséged van.

Használd zuhanyzás közben, jó sok síkosítóval, ami még izgatóbbá teszi az élményt. Rögzítheted is a csempéhez, ha ahhoz van kedved. Soha nem volt még olyan gyakorló feladat, amit ennyire élveztél volna!Kialakítása egyedi zseblámpa alakú, melyet nem csak kialakítása miatt könnyű kezelni, hanem diszkréten is tárolható. Fleshlight megvásárlásakor az egyik legfontosabb dolog, amit észrevehetsz, hogy a belső hüvely rész selymesen sima érzéki tapintású . Annak érdekében, hogy ez a lehető leghosszabb ideig fennmaradjon , nemcsak a lehető legtisztábban kell tartani a maszturbátort, hanem időnként meg kell tennie bizonyos lépéseket annak karbantartásához.

A Fleshlight maszturbátorok gyártója kifejlesztette a Fleshlight Renewing Powder-t , amely hatékonyan kezeli a belső hüvely felületének karbantartását. A Fleshlight Renewing Powder tisztítóport a mosást követő kiszáritás után kell használni. Ahhoz, hogy a jól ismert bársonyos, sima érzés, amely a SuperSkin anyag legjobb tulajdonsága, a lehető leghosszabb ideig tartson. Raktáron lévő termékeinket megrendelést követően 1-2 munkanapon belül, jelöletlen, teljesen diszkrét csomagolásban szállítjuk!