Férfiaknak mennyei élvezet prosztata izgatóval érhető el

Anális örömszerzésben a magasan legintenzívebb élményt nyújtó szexjáték a prosztata vibrátor. Használatával az orgazmus egészen új élményét ismerheted meg. Önkielégítésre és szx közben is használhatók. Ez a tipikusan férfiaknak készült prosztata masszírozó vibrátor izgató, intenzív prosztatamasszázs élményt, és eddig nem tapasztalt kielégülést nyújt.

A popsi izgatók, anál vibrátorok, prosztata izgatók használatát sok férfi gátlások miatt elutasítja. Sokan még a végbélnyílás ujjal történő simogatását se szeretik. Pedig a prosztataizgatók széles skáláját kínáljuk zseléstől a szilikonosig.
Ezek a tudásukat tekintve is eltérőek lehetnek. A prosztata izgatása a harmadik fokozatú kéj, amit csak a szexuálisan nyitott, földöntúli élvezetekre vágyó pasik élveznek. A prosztataizgatók olyan kéjes boldogsághoz juttatnak, melyről sokan csak álmodoznak.

– Prosztata masszázs szexshopban kapható eszközzel a legjobb
– Prosztata masszázs és prosztata masszírozó használata és tudnivalók
– A prosztata a férfi G-pontja, avagy félelmek és élvezetek
– Ismerd meg a tested, a prosztata masszírozó használata és tanácsok

Míg egyesek majd elalélnak a kéjtől, addig mások még azt sem tudják, hogy hol van az a prosztata. A kínaiak a végbélnyílás és a herezacskó közötti részt az arany pontnak hívják. A prosztata masszírozása megduplázza az orgazmus érzését és őrületes kéjben részesít. Az ejakuláció, az ondó spriccelése sokkal intenzívebb. Továbbá nagyban elősegíti a prosztata egészségének fenntartását.

A prosztata masszírozása
A prosztata masszírozás és anális játékok  síkosító nélkül elképzelhetetlen. A férfiak G-pontja a prosztata, amely nagyon kellemes élményeket okozó hely. Legkönnyebben anál vibrátorral, vagy prosztata masszírozóval izgatható. Ellazult állapotban kezdj bele a prosztata masszázshoz vagy az eszközök használatába és ne feledkezz meg a síkosításról sem!
Majd meglátod, ha egyszer kipróbálod, onnantól nincs megállás és még egészségügyi szempontból is ajánlott, mert a prosztata ingerlése, kényeztetése segít megőrizni az egészséges működését hosszútávon!

A prosztata vagyis a férfi G-pont a szexuális gyönyörhöz is hozzájárul – izgatása észvesztő élmény forrása lehet, és akik már megtapasztalták a prosztata-orgazmust, ódákat tudnának zengeni róla. A gyönyör és a funkció szorosan összefügg: a prosztata felszínét borító idegvégződések a prosztata összehúzódásai révén ugyanis hozzájárulnak az ejakulációt kísérő kéjérzethez.

A prosztata izgatás megszünteti az átmeneti merevedési zavarokat
A potenciális előnyök mögött rejlő elmélet szerint a prosztatamasszázs vérbőséget okoz és fokozza a véráramlást, amely a prosztata erőteljes fejéséből vagy masszírozásából adódik, mivel az erekció nagyrészt a jó véráramlás eredménye.

A prosztata masszázs enyhíti a vizelési problémákat
Ha valakinek duzzadt a prosztatája vagy gyulladásban van, akkor a prosztata irritálhatja a húgyhólyagot, mely fájdalmas vizelési ingert válthat ki kevés vizelettel vagy anélkül. A prosztata gyulladását és a vizelési problémák csökkenését eredményezi. A közeli medencefenék izomzatának manipulálása, amely összehúzódik és elernyed a vizelés során, javítja a vizelet áramlását is.

A prosztata stimulálása csökkenti és akár meg is szünteti az ejakuláció közben fellépő fájdalmat
A fájdalmas ejakuláció fertőzés vagy gyulladás következtében alakulhat ki. Azt is jelezheti, hogy elzáródás van az ejakuláris csatornában. Az izmok manuális manipulálása a prosztata masszázs során tovább enyhítheti az ejakulációs fájdalmat.

A prosztata ingerlés enyhíti a prosztata gyulladás okozta tüneteket. A prosztatagyulladást bakteriális fertőzés okozza. A tünetek közé tartozik a vizelettől az ejakulációig terjedő fájdalom.
A prosztatagyulladásban szenvedő betegek körülbelül felénél gyors eredményeket értek el a prosztatamasszázzsal és sikerült enyhíteni a panaszokat, azonban a hangsúly a megelőzésen van.