Férfi szexjátékok

A férfiaknak szánt intim termékek univerzális eszközök és kiegészítők, amelyek számos helyzetben hasznosak lehetnek, a képzeletével végzett négyszemközt végzett kísérletektől a közös felfedezésekig, amelyekben a tetején szeretne lenni.

Gyűrűk és fúvókák a péniszen
növeli a szex időtartamát és növeli mindkét partner izgalmát. Klasszikusak lehetnek, a feszes tömörítés és az erekció felerősítése miatt érik el a hatást. Még több férfi stimulációt biztosítanak a vibrációs gyűrűk és a megkönnyebbülés felületű fúvókák.

Vákuum- és vízszivattyúk
egy kicsit másképp járnak el – úgy tervezték őket, hogy fokozzák a keringést, de elérjék a célt azáltal, hogy levegőt szivattyúznak ki egy speciális hengerből. A pozitív eredmények között – a pénisz megnagyobbodása, továbbá a vákuum és a hidro-edzés erősíti az izmokat és növeli az erekció időtartamát.

Serkentés
lehet egy módja annak, hogy összekapcsolják a kellemes érzéseket és törődnek az egészségeddel. A megfelelő megközelítéssel, bevált és kiváló minőségű szexuális játékokkal teljesen új örömöt fog tapasztalni. A különböző esetekben történő stimulációhoz használjon átmérős szigetelőket, parafákat és hüvelyeket, golyókat és láncokat.

Vaginák és maszturbátorok
nem helyettesítik az élő nővel való szexet, de nagyon hasznosak lehetnek, ha pihennie vagy enyhítenie kell a stresszt. Preferenciáitól függően a maszturbátorok részletezhetik és hihetően utánozhatják a női testet, vagy fordítva, jobban emlékeztetnek a jövő technológiáira, és ugyanakkor hihetetlen örömet nyújtanak a modern anyagok és megkönnyebbülés felületének rovására.

Szeretné megtapasztalni az új érzéseket, vagy esetleg eredeti ajándékot készíteni? Fúvókák, maszturbátorok, falllosz protézisek, női szexbabák – itt pontosan megtalálja, amit keres. Tanácsadóink segítenek kiválasztani az ideális opciót az áruház prémium termékei közül, függetlenül attól, hogy a cél a partner meghódítása vagy egy rossz nyaralás megszervezése.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!