Férfi számára az első szexuális játék kiválasztása

A szexuális játékok használata nem csak kissé modernizált önkielégítés. Valójában a szexuális játékok a testi örömök egész világát jelentik. Ahhoz azonban, hogy belevághasson ebbe a csodálatos világba, hozzáértően kell hozzáállnia az első merüléshez a kéjben. Éppen ezért a férfi számára az első szexuális játék kiválasztása nem olyan egyszerű lépés, mint amilyennek tűnhet.

A legjobb bensőséges eszköz az erősebb nem számára, akik csak most kezdik megérteni ezt a szférát, egy szexbaba. Ez a játék azok számára a legalkalmasabb, akik még nem szokták meg azt az elképzelést, hogy érzéki örömöket lehet elérni partner részvétele nélkül. Ebben a cikkben az intim eszközöket vesszük figyelembe, amelyekkel nem kezdheti meg ismerkedését a szexuális játékok világával.

Prosztata stimulánsok
A vibráló prosztata masszírozók csodálatos módon érzik el a rendkívül kellemes érzéseket, és ami a legfontosabb, hogy megvédjék magukat a prosztatagyulladás első megnyilvánulásaitól. El kell kezdeni ezeknek az eszközöknek a használatát vagy a prosztata mirigy stagnálásának nyilvánvaló gyanújával, vagy a szexuális játékok használatának megfelelő tapasztalatával. Az a tény, hogy a prosztata-stimulátor valójában egy klasszikus vibrátor, és az erősebb nem képviselőjének intim eszközeinek használatában járatlan tapasztalat tapasztalhatja a homoszexualitással való társulások által okozott elutasítást. Az a férfi, aki jól ismeri a szexuális játékok használatának minden gyönyörét, nem fogja érezni a kellemetlenséget, mivel tökéletesen tudja, hogy az intim eszközök csak kis segítségek, és nem az anális szüzesség megfosztásának eszközei.

Mesterséges vaginák
Egy olyan férfi számára, aki még nem tapasztalta az azonos nemű babák és más intim eszközök használatát, a mesterséges hüvely nem tűnhet túl vonzó játéknak. Azok számára, akik egy éjszakánál többet töltöttek egy mesterséges nőnél, a klasszikus hüvely formájú maszturbátor csak felkelti az érdeklődést, mivel tudja, milyen kellemes kapcsolat lehet egy jó minőségű műpunci  intim eszközzel.

Elektrostimulátorok
Ez egy újdonság. Az elektrostimulátorok olyan eszközök, amelyek gyenge áramú kisülések segítségével befolyásolják az ember erogén zónáit. Ez az eszköz nagy örömet okozhat az embernek, de mégsem szabad ezzel kezdeni. Először meg kell szoknia, hogy kapcsolatba lépjen a szexuális játékokkal, és csak ezután kísérletezzen az ilyen fejlett eszközökkel.

A férfitermészetben szeretet van a sok szex iránt. De nem mindenki szereti csak a nők változását és a gyakori nemi közösülést, egyesek számára fontos az új érzés, az erősebb orgazmus elérése és a partner elégedettsége. Megfelelő intim termékek segíthetnek ebben.

Hogyan válasszuk ki a legjobb szex játékot

Először mindig az ízlése vezéreljen, mert ezt az eszközt Ön használja. Néha nem könnyű megérteni a számtalan játékot, de érdemes időt szánni rá, és találni valamit, ami tetszeni fog.

Érdemes kezdeni a péniszgyűrűkkel, amelyeket a legegyszerűbb használni, mert annyira hasonlítanak az óvszerekhez, vagy érdemes kipróbálni a prosztata masszírozókat, mert ezek az egyik legnépszerűbb termékkategória. Meg kell érteni,  hogy egyedül fogsz használni egy intim eszközt, különben egy hölgy részt vesz a folyamatban. A választás egyik fő tényezője a készülék ára is.

Fontos, hogy csak magának találjon kategóriát, valaki a high-tech maszturbátorokat részesíti előnyben, valaki pedig a realizmust. Érdemes figyelni arra az anyagra, amelyből a játék készült.

  • Ha többet szeretne megtudni arról, hogy mit válasszon és hogyan vásároljon, olvassa el a vásárlóknak szóló blogunkat, a játékszerek áttekintését, főleg ha először látogat meg egy meghitt boltot mint az INTIM CENTER. Férfi szex játékok vásárlásához keresse fel weboldalunkat. A legjobb termékeket kínáljuk kiváló áron.

Szakértők által ajánlott: a legjobb szexuális játékok, amelyeket partnereknek vagy magadnak adhatsz

A játékok kiválasztásakor az érzékenység szintjéből indulnék ki. Alacsony érzékenység van – akkor például a csikló nagyon erős és hosszú távú stimulálására van szükség. A lányok ebben az esetben olyanok, mint az erős játékok és a zuhanyzóval történő stimuláció. Nagy érzékenységgel éppen ellenkezőleg, nagyon gyengéd, gyengéd stimulációra van szüksége, mert különben az érzések fájdalmasak lehetnek. Az ilyen nőknek sok kenésre van szükségük. A közepes érzékenység minden, ami a kettő között van: néha erősebb, néha gyengébb akarsz lenni. Ha egy jó márkájú vibrátort veszünk, akkor annak csak fokozata van: a minimumtól a maximumig, és minél jobb a játék, annál nagyobb a választék az üzemmódok között.

Azt tanácsolom, hogy csak akkor adjon szexuális játékokat, ha biztosan tudja, hogy partnerének tetszeni fog, nem okoz elutasítást, és hogy a személynek bizonyos típusú stimulációt kér – különben ez a személyes határok meglehetősen erős megsértése. Ne adjon embert, ha nem áll készen az ilyen típusú stimulációra. Nem szabad reálisat hozni egy nőnek az ünnep tiszteletére, ha nem szereti őket. És ha még mindig szeretne játékot adni, akkor válasszon valami viszonylag semlegeset.

Azt tanácsolom, hogy csak akkor adjon szexuális játékokat, ha biztosan tudja, hogy partnerének tetszeni fog, nem okoz elutasítást, és hogy a személynek bizonyos típusú stimulációt kér – különben ez a személyes határok elég erős megsértése.