Felfújható popsi dugók, anális vibrátorok és egyéb játékok

Minden anális játék alkalmas nőknek és férfiaknak egyaránt. Serkentik a végbélnyílás idegvégződéseit (beleértve a férfiak G-pontját a prosztatát is), és kellemes teltségérzetet adnak. Érdemes megjegyezni, hogy sok játék semmilyen módon nem zavarja a hüvelyi szexet, mert intenzív mozgások közben is a helyén marad. A normál és felfújható anális játékok teltségérzetet adnak. Eredeti formájában kis átmérőjűek, de miután levegővel pumpálták, méretük 70-100% -kal nő. A tágulás könnyen szabályozható.

Felfújható popsi dugók, vibrátorok és egyéb játékok

Az análszex közben a különböző méretű anális játékokat férfiak és nők egyaránt használhatják. A fokozatos méretváltozás sok kellemes érzés megtapasztalását teszi lehetővé. Sok eszköz felfújhatók, ami táguláshoz és néha az eszköz hosszának növekedéséhez vezet. A biztonsági óvintézkedésekre figyelemben tartva, az alkalmazása csak kellemes érzéseket okoz.

Anális felfújható dugó és szexuális játékok
A táguló anális játékok rugalmas anyagból készülnek. Gyakran latex vagy gumi. Eredeti formájában nagyon szerény méretű anális stimulátor vagy dugó. Lehet hajlékony vagy merev, de átmérője ritkán haladja meg a 4 cm-t.

A körte formájú, a levegő szivattyúzására szolgáló pumpát hajlékony csővel rögzítik az eszközhöz. Néhány pumpáló mozdulattal kitöltheti levegővel az eszköz belsejét és sokkal nagyobbá teheti. Ugyanakkor nagyon könnyű egy nagy szeleppel vezérelni a leeresztést. A levegő bármikor be- és kiszivattyúzható. Mindegyik szivattyúzható dugó korlátozott mennyiségű levegőt képes befogadni, a csomagolás megmondja, hogy milyen méretűre bővül.

Sok kibővített szexuális játék is fel van szerelve rezgéssel. Nemcsak öklözésre használhatók, hanem élvezhetik a szelíd mozdulatokat is. Minél több a rezgési mód, annál több kísérlet végezhető. De meg kell érteni, hogy a motor maximális mozgása szivattyúzás nélkül érezhető legjobban. Ha van levegő bent, az befolyásolja a rezgések intenzitását és kissé csökkenti azokat.

A felfújható anális játékok sajátos formával rendelkeznek. Egyesek simák, mások dombornyomásosak. Ez a paraméter csak akkor fontos, ha bevezetjük. Például a könnycsepp alakja lehetővé teszi a lyuk fokozatos kiszélesítését, nem okoz fájdalmat, ha a testbe merül. A széles és keskeny részek váltakozása kellemesen masszírozza a végbélnyílást a behelyezés és az extrakció során.

Anális dugó, felfújható
A körtével ellátott szexuális játékok, jó lehetőségek kísérletezésre. Különösen hasznos lesz az öklözés szerelmeseinek. De ahhoz, hogy az eszközök hosszú ideig szolgálhassanak és örömet szerezhessenek a tulajdonosoknak, egyszerű szabályokat kell betartani:
A kitágult fenékdugó csak kenőanyaggal merül könnyen a testbe. A kenés megkönnyíti a bevezetést, kiküszöböli a végbélnyílás lehetséges repedéseit. Javasoljuk, hogy olyan speciális kompozíciót válasszon a végbél számára, amely nem okoz irritációt, biztonságos a nyálkahártya számára.
A szivattyúzott anális tasakok csak vízbázisú kenőanyaggal használhatók. A zsír vagy az olaj károsíthatja a felületet, megfosztva a kellemes textúrától. Érdemes kizárni a nem szexnek szánt  krémekkel való interakciót.
A táguló szexuális játék leeresztett állapotban ajánlott behelyezni,  előtte az összes levegőt el kell távolítani belülről. Mivel erős nyomás lehet, az anyag megrepedhet. Szivattyúzás csak a test belsejében lehetséges.

A tágulás fájdalmas lehet, ezért a legjobb, ha fokozatosan végezzük, hogy a test megszokja az új méretet! A hirtelen, gyors tágítás sérülést okozhat a finom bőrben. A szabad mozgások sokkal alkalmasabbak a kísérletezésre, mint a rángatás.
A levegővel szivattyúzott anális játékot  csak az alap méretű állapotában ajánlott eltávolítani. Először a levegőt engedje ki, majd ezután eltávolíthatja a testből! Ha ezt nem teszi meg, előfordulhat, hogy az anyag nem bírja a terhelést, és akkor a készülék megsérül.

Az anális szex játék személyes tárgy
Nem ajánlatos harmadik félnek átadni. A végbélnyílás izgató anális stimulánsokat minden használat után alaposan meg kell tisztítani! Annak érdekében, hogy a baktériumok ne fejlődjenek a felszínen, érdemes  speciális tisztítószert vásárolni a szexuális játékokhoz, még azokat a szennyeződéseket is eltávolítja, amelyek  szemmel  nem láthatók.

  • Felfújható anális játékokat az Intim Center sexshop üzletben és webáruházban mindig vásárolhat. Kísérletező célokra szánt termékeknek nagy választéka van, mindegyik kiváló minőségű. A honlapon a világ legjobb gyártóinak a készülékeit megtalálja, és  elérhető áron kaphatók. Azonnal megrendelhető,  diszkrét csomagban veheti át, az ország bármely sarkában, vagy személyesen veheti meg szexboltunkban INTIM CENTER Budapest, Károly krt. 14. félemelet a szexshop nyitva minden nap.

Az anális vibrátorok
Az anál vibrátorok a vaginális vibrátorokkal ellentétben keskenyebbek, de a végük vastagabb, hogy megakadályozzák a teljes becsúszást stimuláció közben. Különféle anyagok és típusok közül választhat.
Nálunk olyan anális dildókat is talál, amelyek nem rendelkeznek vibrációs funkcióval, vagy kettős vibrátorokat, amelyeknek köszönhetően egyszerre élvezheti az anális és a hüvelyi behatolást, vagy akár vibrációs anális plugokat is talál teljesen kezdők számára.
Először válasszon egy kisebb vibrátort, ami segít nekibátorodni a behatolásnak, és amelyet könnyedén és fájdalommentesen bevezethet. Később kísérletezhet a különböző méretekkel és más típusú anális segédeszközökkel.