Felcsatolható dildók és vibrátorok nőknek és férfiaknak

Mi az a felcsatolható szexjáték? Strapon egy nők és férfiak által használt szex segédeszköz, egy pénisz szimulátor, ami felcsatolható, felköthető. A szexshop a hevederek különböző modelljeinek széles skáláját mutatják be: rezgéssel és rezgés nélkül, a nemi szervek kivágásai és pántok nélkül, belső és külső stimulációval. Népszerű strap-on nem csak a leszbikus pároknak, hanem a heteroszexuálisoknak is jó. Mintegy eleme a sokszínűségnek és a képességnek, hogy színesek legyenek a szexuális kapcsolatok.

A felcsatolható dildó egy strapon egy szex játék, amely most a népszerűség csúcsán van. Angolból a pántot lefordítják, az övre. Valójában a játék egy nagy rögzített a különböző hevederek alsónadrágján, hasonlít egy pisztolytáskára a hám vagy latex viselésére, közönséges bugyi, könnyű és erotikus formájában. Strapon más szóval egy mesterséges férfi pénisz.

A felköthető farkak típusai
A felcsatolható szexjátékok a strapon dildók és vibrátorok anyagukban és rendeltetésükben is nagyon változatosak. A népszerű modellek megkülönböztethetők: fúvókákkal ellátott pántok további vagy csikló stimulációra, rezgő falloszos, kivehető és álló falloszos modellek, férfi és női pántok, a nők körében népszerű kétirányú modell övek nélkül, vele egy nő kettős behatolást kaphat férfi részvétele nélkül.

Milyen anyagból van a stapon
A pegging hevederek készítésének anyaga változatos, vásárolhat: gumi, latex, műanyag, gél vagy szilikon modellt: gumi, tartós anyag, hosszú ideig szolgál, gondos gondozást igényel a felület.
Latex is tartós anyag, de nagyon műanyag, amely lehetővé teszi a latex modellek, hogy a legkelendőbb.

A műanyag strapon nem kevésbé népszerű, mint a latex, a fő ok az alacsony költség. Gél az egyik legszebb fallosz gélből készül, a gél pántok tartósak, rugalmasak és könnyen kezelhetők.

Szilícium a legrealisztikusabb modelleket állítja elő, az anyag új, de már nagyon népszerű. A pántok rugalmasak, tartósak és nem okoznak allergiás reakciókat. Szexshopunkban nem csak bármilyen anyagból, hanem eredeti dizájnból is rendelhet online pántot.

Kinek szól a pánt?
A pántok történetéből nyilvánvaló, hogy a pántok mind férfi, mind nő. A női pántnak nyitott része van a lábak között a hüvellyel és a csiklóval való érintkezés lehetősége miatt. Vannak női hevederek is, amelyeket a hüvelybe fecskendeznek. A férfi pántos ellentétben egy nő, belül egy mesterséges van egy üres a férfi pénisz, vagy egy rést a tag bugyi, ez a modell lehetővé teszi, hogy kettős behatolás egy nőnek. A nő dug férfit a leggyakoribb felállás.

Ez a modell jobban hasonlít a kemény óvszerhez, de elengedhetetlen a szexuális diszfunkcióhoz vagy a férfiak elégtelen erekcióhoz. Vásároljon az intim shop kínálatból egy pántos dildót, mint férfi és nő, az európai országokban egy ilyen ajándékot eredetinek és merésznek tekintenek. Budapesten és sok más városban ne habozzon szexuális játékokat vásárolni, de éppen ellenkezőleg, az intim élet szerves részének tekinti.

Hogyan kell gondoskodni a hevederről
Mint minden szexuális játék pántos gondos gondosságot igényel – szükséges az egészség biztonsága és a játék hosszú élettartama érdekében. Ügyeljen arra, hogy a pántos anyaggal kompatibilis intim síkosítót alkalmazzon. Ne felejtsük el a játék meleg vizet és szappant mosni erotikus játékok után.

Corner69 szexshop intim és erotikus termékek áruháza

A Corner69 szexshop szexbolt katalógusában – intim termékek a nők és férfiak szexuális egészségére: szexuális játékok, intim kozmetikumok, erotikus fehérneműk, felnőtteknek szóló játékok és más kellemes 18 vásárlások. Üzletünkben fűszeres ajándéktárgyakat és klassz ajándéktárgyakat választhat, vagy bármilyen összegért rendelhet ajándékutalványt.

A szexbolt területén rendszeresen tartott képzéseken és eseményeken megtanulja feltárni az öröm minden aspektusát – az Ön és a másik felét. És ha nem tudja, hol kezdje – iratkozzon fel egy turnéra, vagy bátran vegye fel a kapcsolatot tanácsadóinkkal

A Corner69 szexshop egy olyan hely, ahol nincsenek tabutémák és cselekvések. Nem is olyan régen a szexshop szóval sokan elpirultak és szégyenletesen elfordultak a szemtől, de új korszak jött. Az emancipáció, az öröm és a féktelen szenvedély korszaka. Elmúltak azok a napok, amikor szégyellned kellett a vágyaidat és a fantáziáidat. Ha a hagyományos szeretkezés nem hoz ilyen örömöt, és csak unalmat okoz, akkor számos tartozékot és stimulánst kell igénybe vennie, amelyek megtalálhatók a felnőtteknek szánt online áruházunkban.

Az intim webshop feladata, hogy felébresszük az egykori szenvedélyt, segítsünk felfedezni a test lehetőségeit, megtanuljunk pihenni és szórakozni, és ne rejtsük el elégedetlenségünket. Az online áruház Amor.by segít megbirkózni a félénkséggel és a bizonytalansággal az ágyban, a kiegészítőknek köszönhetően megtanulja érezni és elkapni a partner vágyait, ezáltal páratlan örömet okozva neki.
Az inim shophoz fordulva biztos lehet az információk bizalmas kezelésében, és az árut a címre és időben, felesleges szavak és megjegyzések nélkül szállítjuk.

Itt megrendelheti a nő dug férfit erotikus orientáció eszközét, és meglepheti partnerét eredetiséggel és erőszakos képzelettel. Termékeink mind a szerény fiatalok, mind a tapasztalt szenvedélyes nők számára vonzóak lesznek. Különösen értékelem őket, akik szeretik a merész, hihetetlen szexuális kísérleteket. És szeretem őket teljesen, de nem mindegyikük hang és látogasson el személyesen szex üzletek.

Erotikus fehérneműk, játékok, stimulánsok, szimulátorok, aromás olajok – a választék felsorolásához az online áruházunkban kínált termékek végtelenek lehetnek! Itt exkluzív csecsebecsék találhatók, amelyek élénk és telített színekben színezik az intim életet.

Gyakran sok dolog érthetetlennek és hatástalannak tűnik, de ennek a véleménynek az első használata után messze a bolt ajtaja mögött marad. Miután egyszer megpróbált kísérletezni, újra és újra vissza szeretne térni az új és új kiegészítőkért a forró, szenvedélyes estékhez. Különösen népszerűek az erotikus jelmezek szerepjátékokhoz, erotikus társasjátékok felnőtteknek, szimulátorok, kórokozók stb. Online áruházunk (szexshop) termékei is csodálatos ajándék lesz közeli barátoknak, barátnőknek, akik nagyszerű humorérzékkel rendelkeznek, és készen állnak valami új kipróbálására.

A legjobb szexshopok között nyilvántartott szexboltunk sok vásárlót nagyra értékelt, mert itt sok felfedezést tettek, új termékeket tanultak, új ötletekkel, fantáziákkal világítottak. Áruházunkba látogatva a szexuális partnerek egyre közelebb kerülnek, különleges energiával töltve fel.

A Corner69 szex shop intim áruboltjának előnyei
A Corner69 szexshop nem csak egy több ezer tételből álló szexbolt (Budapest egyik legnagyobb szexboltja), hanem az egyetlen szexbolt Magyarországon, amely szervez szexuális egészségügyi képzéseket: meghívja az orvosokat, szexológusokat, pszichológusokat, masszázs szakembereket, intim izmokat képez, és transzformációs játékokat végez felnőttek számára, akik lehetővé teszik, hogy jobban megértsék magukat és másokat

A felcsatolhatók eszközök története
A pántos megjelenésének története a történelemből származik. A szexuális játék megjelent a matriarchátus alatt, és a nők találták fel, hogy találkozzanak egymással. A férfiakkal való szexet a pegginget csak reprodukcióra szánták. Ezen kívül, a hevedert használták, büntetésnek. Az idők folytatódtak, és a patriarchátus hatalomra került, fokozatosan kiszorítva a pántot a szexuális életből. A második újjászületés a pántos jött a megjelenése és a nyílt nyilatkozatok a homoszexualitás. Egy kicsit később a világot és Magyarországot is elfogta az emancipáció, és a lányok és a nők összebújtak a hevederek használatával, egy olyan ember részvételével, amelyben nincs szükség.

Előbb-utóbb az egyes párok szexuális életében felveti a sokszínűség kérdését. Az ágyban lévő újítások visszaadják a régi szenvedélyt, és felébresztik a rejtett vágyakat. És ha vibrátorok, és már egy színpadon az Ön számára, itt az ideje, hogy indítsa el a következő szakaszban, és próbálja valami igazán forró.

Sokan tévesen feltételezik, hogy a pánt kizárólag egy leszbikus pár számára szexuális játék, vagy a partner területének stimulálására. Azonban kevesen tudják, hogy a heveder is viselhető az ágyban és a férfiak kettős behatolás. Tudjon meg többet a tárolási típusokról, tulajdonságokról és szabályokról ebben a cikkben.

A pánt, vagy heveder

A szexuális játék neve az angol strap-on kifejezésből származik, ami szó szerint azt jelenti, hogy az övön. De nem ez az egyetlen neve, sokan használják a falloprosthesis kifejezést is. A klasszikus pántos modell bugyiból áll, amelyhez vibrátor csatlakozik. És a mesterséges fallosz átlagos hossza általában 16-20 cm, és az átmérője körülbelül 3-4 cm.

A szexuális játék célja az emberek teljesen bármilyen irányultságú, nem csak az aktív nők az ágyban. A férfiak használhatják a pántot gyenge erekcióval vagy kettős behatolással. A fő különbség a férfi és női szexuális játékok között a rögzítés kialakítása, amely lehet egy pánt vagy közönséges bugyi úgynevezett ágyékkötője. Ma a szexboltokban mind a kész megoldásokat, mind a fúvókákkal ellátott mellékleteket külön-külön vásárolhatja meg. Miután felvette magának az univerzális bugyit egy speciális lyukkal, végtelenül kísérletezhet a fúvókákkal. Továbbá, függetlenül attól, hogy kinek szánták – egy férfi vagy egy nő, mert mindkettő olyan modelleket készít, amelyek szimulálják a magömlést és a térfogatnövekedést egy pompa-körte segítségével.

A használat pszichológiai oldala
Mielőtt részletesen beszél ezekről a szexuális játékokról, érdemes foglalkozni a használatuk kérdésével. Ha hozzászoktunk ahhoz a tényhez, hogy ezt a terméket aktívan használják a nem hagyományos irányultságú nők, a férfiak számára történő vásárlás ötlete ellentmondásos. A legtöbb szexuálisan felszabadult heteroszexuális pár pántot használ az ágyban. Ez azonban nem a férfiak homoszexuális hajlamának jele. A rossz sztereotípia megakadályozza, hogy sok partner átlépje azt, amit megengednek, és valami újat próbál ki.

Először is tisztázni kell, hogy a pánt használata egy férfi és nő párban nem mutat hajlamot az azonos neműekre. A pegging, azaz a nő behatolása a partner végbélnyílásába, csak az ágyban betöltött szerepek megváltozása. És ahogy a statisztikák mutatják, a legtöbb férfi, aki ki akarja próbálni a hevedert, és negatívan viszonyul a homoszexualitáshoz. Tehát ne kongatja a vészharangot, ha egy nap a partnere felajánlja, hogy megvásárolja ezt a bizonyos szexuális játékszert. Egy ilyen javaslat elsősorban az egymásba vetett nagyfokú bizalom bizonyítéka.

Női felcsatolhatók

A klasszikus pánt-on modell a nők egy, rögzített speciális hevederek vagy bugyi. Számos pánt lehetővé teszi a méret beállítását, amely szorosan illeszkedik a testhez és kényelmes behatolást biztosít. Ha a modell nem biztosít további belső, stimuláció a hüvelyi terület lehet az alapja a heveder-on. A játék alakja lemásolhatja a péniszt, fejével, vénáival és még heréivel is, és csak távolról hasonlíthat rá. Együtt a pánt-on, a nők is használhatják a kis vibrátorok (“egy tű” vagy “pillangó”), amely serkenti a csikló.

A pántos pántok ideálisak azoknak a nőknek, akik nem akarják, hogy mozgásuk korlátozott legyen. Az anatómiai forma szerkezetét a hüvelyi izmok ereje tartja a testen. Ez erősíti őket, valamint tökéletesen stimulálja az erogén zónákat a súrlódás miatt. A Strapon tökéletesen alkalmazkodik a testhez, annak görbéihez és anatómiai jellemzőihez.
Még szórakoztatóbb a partnere vagy partnere számára, hogy vibrációs modelleket szállítson. A vibrációs módoknak köszönhetően az egyedi érzések teljes skáláját érezni fogja. Vezérelje a sebességet a távirányítóval, és egyszerre érjen célba.
A kétirányú pántok kétféleképpen érkeznek: egyes modellek a fő fallosz mellett további anális dildók az eszköz számára, mások két erogén zónát stimulálnak egy kis kiegészítővel.

Felcsatolható eszközök férfiaknak

Első pillantásra abszurdnak tűnik az ötlet, hogy pántot vásároljanak a férfiak számára. Valóban, miért vásárolja meg ezt a szexuális játék, ha van egy természetes analóg? A kérdésre adott válasz azonban kulcsfontosságú lehet az ágyban felmerülő súlyos problémák megoldásához. Egy pár dildóprotézise lehetővé teszi a gyenge hatékonyság leküzdését, mások – a hiányzó centiméterek hozzáadását hosszú és térfogatú.

A legtöbb dildó üreges. Ez lehetővé teszi, hogy a saját nemi szervét egy kényelmes lyukba helyezze. A gyors magömlés már nem lesz a legrosszabb rémálmod, mert a pántos szex órákig tarthat, és egyszerre két partnernek okoz örömet. A férfiak elnyerik a régóta várt önbizalmat, és a lánynak páratlan öröme lesz.

Hogyan válasszunk strapon anyagot?

A rögzítés alakja és módja mellett érdemes figyelni az új szexuális játék vásárlására is, hogy milyen anyagból készül.

A PVC kemény és sima felületű. A polivinil-klorid hipoallergén műanyag, nem tartalmaz toxinokat, és sokkal olcsóbb, mint társai. Emiatt a PVC szexuális játékok nagy keresletet jelentenek. Az ebből az anyagból készült termékeknek azonban jelentős hátrányaik vannak: nem rendelkeznek a szükséges rugalmassággal és rugalmassággal. A műanyag azonban a legveszedelmesebb az ellátásban. Nem fél a kisebb mechanikai sérülésektől, és annyira fertőtleníti, hogy szappanoldatban mossa le és törölje le alkohollal.

Az orvosi szilikon talán a legjobb anyag az intim játékokhoz. Nem okoz allergiát, nem mérgező, és készen áll arra, hogy sok éven át megfelelő gondossággal szolgáljon. Új termék vásárlásakor figyeljen az összetételre. Ha igazán jó minőségű pántot szeretne vásárolni, csak olyat válasszon, amely 100% orvosi szilikonból áll, azaz szennyeződések nélkül. Egy ilyen szexuális játék meleg vízzel szappannal, valamint egy speciális antibakteriális segítségével mosható.

A cyberc anyagnak több neve van élő test, Cyberskin, Loveskin stb. Mindegyik a szexuális játékok vezető gyártóinak szabadalmaztatott fejlesztése. Minden cyber polivinil-klorid és szilikon keveréke. Ez felülmúlhatatlan realizmust és hasonlóságot biztosít a természetes bőrrel. A gyengéd és puha érintések lehetővé teszik, hogy elfelejtse a szexuális játékok használatát, és teljes mértékben összpontosítson az érzéseire.

A hőre lágyuló gumi teljesen biztonságos és nem mérgező anyag. Kevésbé porózus, mint a Cyberskin és keményebb, szemben a hőre lágyuló elasztomerrel. Ennek az anyagnak a tisztítószere tökéletes egy hagyományos szappanoldathoz vagy antibakteriális szerhez. De a kenőanyagot szigorúan víz vagy szilikon alapon kell használni.