Felcsatolható dildók nagy választéka az Intim Centerben

Fekete, állítható méretű, bőrhatású anyagból készült, szeméremnél nyitott alsó, kivehető vibrációs pénisszel. A rugalmas, kellemes anyagból készült vibrátor herék feletti része kb. 17 cm hosszú, átmérője 4,5 cm. Tapadótalppal, hogy egyedül is (akár a csempére tapasztva) használható legyen. Négyfokozatú vibrációval készült.
Jöjjön be az üzletünkbe, és ismerje meg a teljes választékot. A képen látható felcsatolható műfarkat is megvásárolhatja, vagy megrendelheti telefonon.

Vélemények a témában

– Nőként izgató hogy egy férfi a kutyám és mindent megtesz. A megalázás nem tudom miért jó de engem nagyon nagyon izgat. Csak rákell találni a megfelelő partnerre és megkell lennie a kölcsönös tiszteletnek vagy szerelemnek és akkor szerelemből fogja a segglyukát használatra adni. Igazából ez a megalázás csak egy játék ami mindkét fél élvezetét szolgálja. Szó sincs arról hogy ne szeretném a másikat. Jó dolgok ezek, mindkét fél akár teljesen át tudja adni magát a másiknak és ez csodálatos.

– A nők többsége szeretné kipróbálni, keveseknek meg is adatik a lehetőség. A pasik 85 % buzisnak tartja. Én speciel szeretem, és nincs vele gondom, nem is volt soha. Van is hozzá cucc otthon.
– Eddig csak pornóban láttam ilyet. Szerintem mindkét félnek egyformán fura érzés lehet. A pasinak azért, hogy ezúttal nem ő irányít, hanem csak “elszenvedi” tulajdonképpen a dolgot. De a nő is rájön szerintem, hogy nem is olyan könnyű úgy mozogni, olyan intenzíven és kitartóan, mint ahogy egy pasi szokott. Ettől függetlenül egyszer-kétszer érdekes lehet kipróbálni, hogy mit érezhet a másik szex közben.

– Azekben a felállásokban a lényeg, hogy eljátszák a megalázást, szó sincs igazi megalázásról. Kölcsönös megegyezésen alapuló élvezet… ez pont olyan, mint hogy sok nő fantáziál arról, hogy megerőszakolja egy vagy több pasi. Aztán a párjával ezt megbeszéli és megtörténik a dolog. Erőszakos, vad sex, de végig tudja a nő, hogy ő végig biztonságban van és igazából vigyáznak rá. Egyébként nekem is bejön a felcsatolhatós téma, hatalmas műfarok meg egy domina kombóban.

Ha az Intimcenter online szexshop webáruház választékából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha nőknek ajánlott felerősíthető pénisz szexkellékeket személyesen szeretnél vásárolni, az Astoriánál található budapesti szexshop boltban megteheted. A cím Szexshop Budapest, Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!