Faszhoz álló fürdőruha a fétish piacon

faroktakaros_furdoruhaNem győztük felszedni magunkat a padlóról, amikor szemünk elé tárult a Michael Musto által tervezett legújabb férfi viselet, amiről nagy hirtelen nem tudtuk eldönteni, miért is lenne praktikus. Persze ezt is jól megmagyarázták, hiszen poén ide, poén oda, a férfiak állítólag nagyon szeretik fitogtatni a méretüket. Már ha van.
Rögtönzött szakértőnk szerint ugyanis ez a darab a világ cikije, hiszen csak nagy farokkal működik, arról nem is beszélve, hogy ha lekonyul, az nagyon látszik. „Mint szex után a koton” – élte bele magát a helyzetbe 32 éves megkérdezettünk, aki egyéb technikai problémák miatt is óva inti az ormányos fürdőgatyát használókat, hiszen „Ha belemegy a homok, gáz van, egy ideig nem lesz szex, az tuti. Márpedig belemegy. Eleve ezek a zsákos megoldások mind azért rosszak, mert sehogy sem tud távozni az, ami nem odavaló.”
Így esett, hogy ha komolyan vennénk a legújabb trendet, Musto pillanatok alatt le lenne hurrogva – tegyük hozzá, azért vannak jópáran, akik komolyan veszik, hiszen a fetish-piacra pillanatok alatt betörte magát az őrület.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!