Egy vibrátoros család élete

A dildó, a műfallosz sok művészt megihletett, de hogy sorozat készül, azt nem gondoltuk. Négy évados, körülbelül húsz részes a The Dildos című webes sitcom, amiben egy vibrátor család életét követhetjük nyomon. Ha valami nem lenne világos, a narrátor, ami egy műpunci elmagyarázza. A Dildo család teljesen átlagos amerikai család, mint mondjuk Simpsonék, csak épp szexuális segédeszközök a főszereplők, és van gépi röhögés is.

Az első részben kicsi Dildo hazaviszi Uborka Connie-t (egy napszemüveges uborkát), Mr. Dildo és Mrs. Dildo pedig kiakadnak, merthogy Uborka Connie más mint ők, és Junior Dildo nem randizhat vele. Az egyik legviccesebb karakter a szomszéd, aki nevéhez hűen mindig a hátsó ajtón érkezik, ő Bobby Buttplug. Junior Dildo egyébként később a répánál is bepróbálkozik, pontosabban Carol Carrottnál. Az átlagosan három-ötperces videókat Jamie Sage Cotton írta és Patrick Van Wye rendezte.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!