Dildóval dobta fejbe a rendőrt egy amerikai nő

A 47 éves New York-i Lisa Anderson egy nap kihívta a rendőröket azzal, hogy egy “nem kívánt személy” tartózkodik a lakásában. A rendőrök ki is mentek, és becsöngettek. “Egy rózsaszínű szexjátékot” pontosabban vibrátor dobott erre a nő Jonathatn Pitts rendőrre, ami homlokon találta őt. Erre a rendőrök el is vitték a nőt megbilincselve. A rendőr nem sérült meg – tette hozzá a Huffington Post.

Korábban már volt példa hasonló őrültködésekre Magyarországon is. 2010 októberében egy ittas férfi Ásotthalmon akciózott: lepisálta egy boltban az árukkal teli polcot, majd lesodorta azokat. A rendőrök igazoltatni próbálták, erre egy félkilós párizsit nyomott a kezükbe, de elfutni már nem tudott, olyan részeg volt. A Subba blog ugyanabban az októberben választotta meg a hét részegének azt a német fazont, aki egy őt igazoltatni akaró rendőrt vibrátorral és tangával próbált meghátrálásra késztetni (ld. a lenti videót). Amúgy erős októberünk volt akkor, a rengeteg lúzer bűnöző miatt még szavazást is kellett hirdetnünk.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!