Dildó művészet, pénisz performansz

Teljesen élethű péniszmásolatok vannak azoknak akik valósághű szexélményre vágynak. Pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású anyagból készült, motor nélküli dildó.

Mert ha motor van benne, akkor már vibrátor. Realisztikus műpéniszek kaphatók élethű makkal és erezett felszínnel a feledhetetlen szex élményéért.

dildo-alkotas-muveszet

Erős tapadótalppal is készítik, így a használatának csak a fantáziád szab határt, hiszen csempére, falra szinte bárhová rögzíthető. Van stilizáls, hengeres forma is, ami nem emlékeztet falloszra. Ha egyszer kipróbáltad maszturbálásra, akkor már tudod, hogy hasznos szexkellék! A cikkben dildó művészet, műpénisz performansz.
A dildók és egyéb segédeszközök megvásárolhatók személyesen az Intim Centerben, vagy rendeléssel a legsikeresebb termékeket áruló Webshopban.
[Intim CenterVideók]


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!