Cuki szexshop Londonban

Erotic emporium, ez a londoni cukiság szexshop üzlet! Egy korábbi sztriptíztáncosnő, Lucy Sparrow gondolt egyet, és megnyitotta a londoni Sohóban a világ legaranyosabb, legcukibb szexboltját. Weboldala is van madameroxys.co.uk webcímen, és a Twitteren is aktív.

Síkosító, szadómazó kellékek, bilincs, vibrátor, dildó és még rengeteg cuki kellék, amit egy átlagos szexshopban is megtalálsz, csak Madame Roxy’s Erotic Emporiumában kicsit más anyagból készülnek a kellékek. Filcből, plüssből, fonálból elképesztően cuki óvszereket. Az Exotix girls és a többi termék valós használatra nem alkalmasa. A hálószobába a budapeti Intim Center szexsop üzletben vásárolhatsz jópofa, de használható szexkellékeket. Ha rendelni szeretnél, látogass el az online szexshop webáruházba.

Lucy fél évig varrt otthon, mire megnyitotta a boltját 5000 perverz kis plüssholmival. A fiatal nő elmondása szerint a szex körüli prüdéria ellen harcol – írja a Dezeen. Persze a bevétel sem esik rosszul neki…


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!