Csináld magad vibrátor

csinald_magad_vibratorEzermesterek figyelem, kapható a csináld magad vibrátor. Sajnos még magyarországon nem rendelhetó, vásárolható, annyira új dologról van szól.
Valójában nem is tudjuk, hogy ez a fröccsöntött műanyag valami mire való, mindenesetre meg lehet rendelni.
Ez a legújabb japán kütyü dobozát tekintve valamilyen gyerekjáték lehet, de tulajdonképpen nem az. Inkább olyan, mint egy golyósvibrátor-készlet. Megrendeled, összerakod, ha akarod, kiszínezed, ha akarod, erősebb motort szerelsz bele, aztán hajrá.  Szerintem az Ikeába a hálószobai bútorok kiegészítői között is árulhatnák…


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!