Az intimcenter kulcsszó márkanév az erotikában

Az ♥️ INTIMCENTER.hu ♥️ szexbolt és online webáruház az első szexshop az országban. Több mint 30 éve vagyunk nyitva, a diszkréció és minőségi áruk nálunk természetesek! Nőket, férfiakat, párokat szívesen látunk üzletünkben, nyugodtan jöhettek, csak nézelődni is!
🛒 Tudtad, hogy ha bárhonnan rendelsz az interneten akkor mindent kiadsz magadról? Neved, telefonszámod, címed… Csak személyes vásárlásnál vannak teljes biztonságban az adataid!
👉 Szexshop személyes vásárlás: Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

💑 Gyertek el a szexshopba 💏 újítsatok a szexen és a kapcsolaton! Az évek múlásával a legjobb kapcsolatból is kikophat a kezdeti lángolás. Előfordulhat, hogy a párok annyira beleszoknak az együttlétbe, hogy a romantika egyszerűen kiszökik a kapcsolatukból. Ilyenkor szinte lehetetlennek tűnik visszacsempészni a régi szenvedélyt, pedig egyáltalán nem az!

Számtalan módja van annak, hogyan csempésszük vissza a lángot egy régóta tartó kapcsolatba: próbáljunk ki új dolgokat, utazzunk el egy sosem látott helyre, de a lényeg, hogy minél több időt töltsünk újra kettesben, az egyik egy sex webshop vásárlás.

Az intimcenter kulcsszó az erotikában, más szexshopok is használják hirdetéseikben, megtévesztve az üzletet ismerő vásárlókat. Ezzel kapcsolatos pár látogatói visszajelzés:

– Tisztelt Intim Center! Elnézést, hogy Önöknél reklamáltam a rendelésem miatt! Az történt, hogy beírtam a Google keresőbe hogy “intimcenter” kiadta a szexshopot. Én nem is néztem, hogy pontosan melyik weboldalon is vagyok, leadtam a rendelést. Abban a tudatban voltam, hogy mint mindig, Önöknél rendelek. Feltűnt, hogy más kinézető az oldal, de azt gondoltam, hogy megújult.
– Helló Intimcenter! Most melyik a rendes weboldalatok, mert hatot is kiad a Google kereső? Régóta Önöknél vásárolok, de ez most micsoda, azzal kell foglalkozni, hogy melyik webcím az Önöké?

Az Intim Center ismert szexshop, a neve már márkanév az erotikában, ezért még más szexshopok is használják a Google Ads hirdetéseikben!
Igen, az Intim Center már 30 éve a piacon van és a neve a szex és erotikus segédeszközök etalonja, a szexshopok alfája. Ezt felhasználva, ránk lépve kerülnek konkurens-, feltörekvő vagy nagyobb szexshopok hirdetési előnybe. Mi tisztességtelennek tarjuk, de változik a világ.
Jelenleg ezek az oldalak, akiket ne keressetek, ha az INTIM CENTER szexshopba akartok jönni, vagy online rendelni:
– Vágyaim szexshop www.vagyaim.hu
– Intim webshop www.intimwebshop.com
– Szexjáték net www.szexjatek.net
– Intim szívek www.intimszivek.hu
– Erozóne www.erozone.hu
– Intim shop www.intimshop.hu

– Sziasztok a rádió reklámban hallottam, hogy pároknak vannak karácsonyi ajándékok ha együtt megyünk! De mos mi van? Több Intimcenter van, vagy hová a fenébe menjek?
– Bocs lehet hogy hülyeség: nem vágjátok hogy más a hátatokon lovagolva próbál előnyhöz jutni? A nevetekkel kalózkodva. A vásárlókat is félrevezetik, már bocs, de *** aki ezt csinálja.

Eredeti cím: Az intimcenter kulcsszó az erotikában, más szexshopok is használják a Google Ads hirdetéseikben. Források: Szexpláza, Emailek, Facebook bejegyzések. Egyéb: a *** az több szóból álló moderált szöveg. Frissítés új infók itt, az intimcenter kulcsszót használó további oldalak:
szexshop.com
szexshop.hu
szeresdmagad.hu
diamondsexshop.hu
szexvarazs.hu
iszexshop.hu
superlove.hu
sex-shop69.hu
intimwebshop.com
szexvarazs.hu
zapmeta.hu

Az alábbi kép 2019. 12. 23-án készült, amikor egy vevő nálunk reklamált másnál vásárolt termékért “mert a keresőbe az intimcenter-t ütöttem be”.

Frissítés, alább mellékelve egy 2021. 06. 11-i kulcsszó aukcióstatisztika.