Az INTIM CENTER név márka a szexshopok között

Az Intim Center szexshop üzlet több 30 éve nyitott, sokan ismerik a nevét: egy hagyomány az erotikában, hisz úttörők voltunk, az első szexbolt Magyarországon. A többi szexshop az INTIM CENTER márkanevet meglovagolva, hirdetéseikben előszeretettel használják a nevet. Például a Google Ads hirdetéseiket az Intim Center névre jelenítik meg.

A fenti képen az Intim Center szexshop látható 30 éve. A bejárati ajtón belépve, a félemeleten a Fotóáruház felett van.
A budapesti szexshopok gerilla marketingje miatt az “intimcenter” kulcsszó jó helyezésű használatáért, eddig már milliós nagyságrendet költött az Intim Center. Hisz ott akar lenni a találati listán.
A weboldalakat és reklámot intéző cég, írt is az érintetteknek, minden eredmény nélkül. A Vágyaim szexshop szánta erre a legtöbb pénzt, egész évben hirdetett, utána az Intim webshop következik. A többiek pedig itt:

vagyaim.hu
szexshop.com
szexshop.hu
szeresdmagad.hu
diamondsexshop.hu
intimshop.hu
szexvarazs.hu
iszexshop.hu
istennok.hu
superlove.hu
sex-shop69.hu
intimwebshop.com
szexvarazs.hu
vagyaim.hu
zapmeta.hu

Így néz ki egy megjelenés a Google-ban az intimcenter kulcsszóra. Tehát azért fizet az Intim Center szexshop, hogy ott legyen a találati listában.

Az Intim Center weboldalát és reklámjait intéző cég, hasonlóképpen viszonyul a marketinghez, már rég nincs összetatás. Már írtunk erről itt is.

A legújabb az Istennők szexshop aki meglovagolja az Intim Center nevet.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!