Az első muszlim szexshop!

Külön a muszlimok számára nyílt üzlet és online szexshop Hollandiában.
Az online szexshop Abdul Jabbar imám szerint nem okoz vallási problémát, hiszen a férfiaknak és nőknek külön kialakított oldalakon csak az iszlám előírások, a halal által engedélyezett termékeket lehet vásárolni. A kínálatban nem szerepelnek szexuális játékszerek, vibrátorok vagy pornólapok, csak masszázsolajak, síkosítók és potencianövelő szerek – tehát olyan termékek, amelyek a “házasok életét könnyítik meg”. Jabbar hozzátette: már Mohamed próféta is nagyon sok, a szexualitást érintő kérdésre adott választ.
Abdelaziz Aouragh, a lap tulajdonosa szerint a muszlimoknak eddig nehéz volt beszerezniük ilyen jellegű termékeket. Az El Asira internetes oldalnak négy nappal ezelőtti indulása óta hetvenezer látogatója volt – állítja Aouragh, aki maga is hithű muzulmán.
A halalnak megfelelően a honlapon nem kaphatóak alkoholt vagy disznóhúst tartalmazó termékek sem. Forrás: MTI


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!