Az elnyűtt vibrátorért hűségpontok járnak

A szexuális segédeszközök újrahasznosítását hirdették meg Anglia-szerte: aki a megadott címre elküldi megunt, elhasznált vagy tönkrement segédeszközét, az hűségpontokat kap cserébe, amiket aztán vadiúj, vadi-modern eszközökre tud beváltani.
Angliában egy új újrahasznosítási rendelkezés alapján minden elektromos berendezést – tehát szexjátékot is – a kijelölt hulladékgyűjtő telepre kell szállítani, amiből Anglia-szerte közel ezer darabot létesítettek. Mivel szexuális segédeszközét érthető módon senki nem szeretne személyesen leadni, a Rabbit Amnesty vállalta az összegyűjtést, a megadott címre nemcsak a szexjátékokat, de megunt kenyérpirítót is el lehet küldeni, amik után meghatározott bónuszpontokat kapnak a beküldők, amit aztán új szexkütyükre vagy jótékonysági akciókra fordíthatnak. Aki szeretné megnézni, hogyan zajlik a segédeszközök újrahasznosítása, az itt találja az angol nyelvű videót.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!