Az anya 16 éves lányának barátaival játszadozott

Meztelenül játszott 16 éves lánya barátaival és szexuális játékszereket használt előttük. A 36 éves nő meztelenül Twisterezett a lánya barátaival, majd elővette a szexuális játékszereit, és azokat használta előttük.
Bizarr ügy miatt kellett a bíróság elé állnia egy 36 éves nőnek a georgiai Evansben. A nő ugyanis engedte, hogy 16 éves lánya és annak barátai igyanak, drogozzanak a házukban. Sőt, a nő is beszállt a buliba: meztelenül Twisterezett a fiatalokkal, majd elővette a szexuális játékszereit és azokat használta előttük. Később lefeküdt egy 18 éves fiúval. A bíróságon még azt is állította, arra ébredt, hogy egy 16 éves fiú megpróbálta megerőszakolni.
A nő megúszta a börtönt, de a bíróság alkohol- és drogelvonóra küldte, az öt gyerekét pedig a nagyszülőknél helyezték el – írja a Szexshop blog a Daily Mail nyomán.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!