Annyi jár a nődnek, hogy merev pénisszel dugd az élvezésig

Merevedési problémák. E két szó hallatán minden férfit kiráz a hideg; ugyanis bárkivel előfordulhat, bármilyen életkorban. Azonban tévedés lenne azt hinni, hogy a te hibád, ha nem vagy kész az akcióra, sőt: örökletes okok, vagy rossz egészségi állapot: cukorbetegség, szívproblémák is befolyásolhatják a véredényeket, ezért olvass potencia probléma témájú cikkeket:

Márpedig a kemény erekcióhoz egészséges vérkeringésre van szükséged. A reggeli merevedéssel nem lehet csak egy gyors numerát összehozni, a jó szexhez kitartó erekció kell, a nap bármely szakaszában.

Potencianövelő szerek

Ha már szexelsz, annyi jár a nődnek, hogy merev pénisszel dugd az élvezésig. Persze, lehet jól nyalni is, de a nőnek szüksége van a péniszre és a dugásra is. Mielőtt beparáznál, jó, ha tudod: nagyon is sok mindent tehetsz az erekciódért, még akkor is, ha rajtad kívül álló örökletes vagy egészségi okok miatt alapvetően gyengébben szoktál teljesíteni, mint a többség. A puha pénisz, merevedési problémán átsegítenek a potencianövelő szerek:

  • POTENCIANÖVELŐ SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS az Intim Center üzletben itt Budapest, Károly krt. 14. félemelet.
  • POTENCIANÖVELŐ RENDELÉS WEBSHOPBÓL az Intim Center potencianövelő kínálatából. Az esemény előtti potencianövelő tablettákkal, vagy kapszulákkal 20-30 perc alatt, természetes úton hihetetlenül megnövelheti szexuális teljesítményét!

A szexuális élet elején a kemény erekció magától értetődik, és a férfinek eszébe sem jut, hogy egyszer olyan fázisba kerül, amikor már nem fog minden olyan gyorsan és egyszerűen menni. Az erekció csökkenése, ha képtelen elérni a merevedést, vagy folyamatosan puha a pénisze, ezek mind azok a problémák, amelyekkel a fiatalabb férfiak is egyre gyakrabban szembesülnek. A jó potencianövelők segítenek a szexben:

A stressz, a rossz életmód, az egészség elhanyagolása, az alváshiány vagy a magas karrier-törekvések olyan mértékben felboríthatják a szervezetet, hogy az a szexuális élet minőségén is tükröződik. A legjobb potencianövelők meglepő eredményt tudnak produkálni a szexben.

Vákuumpumpák

A péniszpumpa lényege, hogy a férfiak legféltettebb szerszámát egy műanyag csőbe helyezik, amit folyamatosan szivattyúznak, ennek hatására pedig kemény és hosszabb lesz. Egy kezelés mintegy fél órát vesz igénybe, és aki gyakrabban használja az eszközt, az valóban elérhet tartós erekciót és  méretnövekedést.

  • PÉNISZPUMPA RENDELÉS az Intim Center szexshop péniszpumpa kínálatából. Az esemény előtti kapszulákkal 20-30 perc alatt, természetes úton hihetetlenül megnövelheti szexuális teljesítményét!

A péniszpumpa gyors és hatékony segítség a gyengébb erekció esetében. Ha merevedési zavarai vannak, vagy kicsit növelni szeretné a pénisze méretét, a vákuumpumpa önnek is segíthet. Az általa létrehozott vákuum sok vért áramoltat a péniszbe, amelyet akár néhány centiméterrel is meghosszabbíthat, ezen felül meg is keményedik, és a péniszgyűrű helyes használatával ez az állapot nagyon sokáig fenntartható. A tréning a potencia problémákon is segíthet.

A potencia javítása

A pénisz merevedése bonyolult testi folyamatok eredménye, és több dologtól is lehet. A potencia a férfi egyik erénye. Szexuális izgalom esetén az agy parancsot ad a véredényeknek, hogy minél több vérrel teljenek meg. A vérbőség hatására a férfiasság megnő és kőkemény lesz. Van, azonban, amikor szexuális inger hiányában is fellép a merevedés, tehát az éjszakai vagy reggeli erekciót nem csak erotikus álmok okozzák. Merevedési zavar esetén foglalkozni kell a problémával.

TPE4-500
Loading Kosár frissítése...

Pénisznyújtó – Ezzel az otthon is könnyen használható eszközzel az a probléma, hogy időigényes: minden nap több órán keresztül kell használni, különben a hatás csökken, sőt, akár meg is szűnik. Jó hír, hogy több centimétert is meghosszabbíthatja a péniszt, rossz viszont, hogy a hirtelen megnyúlás miatt problémát okoz az erekcióban.

Masszírozás – Ezt a kéz ütemes előre-hátramasszírozásával kell végezni. Az arab leírás szemléletesebb: eszerint egy fejőmozgást kell alkalmazni. Eredményesnek eredményes, de türelem kell hozzá, mert lassú módszer: legalább egy év kell a látható eredményekhez. És persze naponta kell masszírozni.
A pénisz, amit nem vesznek igénybe, összezsugorodik, pénisz szex maszturbáció pénisz mérete péniszméret pénisznagyobbítás. A pénisz, amit nem vesznek igénybe, összezsugorodik.

Műtét – A beavatkozás során a szeméremszőrzet területén vágják meg a delikvenst, majd a belső szalagok elvágásával növelik a pénisz méretét, akár két centiméterrel is. Biztos módszer, de az operációtól való félelem sokakat visszatart.

Tréning – Az a pénisz, melyet csak kevésszer vesznek igénybe szex miatt, összezsugorodik. Ezért a pénisz méretét növelheti, de legalábbis stabilizálhatja a rendszeres nemi élet, ami akár maszturbációt is jelenthet, utóbbi természetesen kisebb hatékonysággal.
Ezeknek a módszereknek megvolt a jótékony hatása, Az igazság azonban az, hogy a pénisznagyobbítás hátterében a legtöbbször súlyos önértékelési problémák húzódnak, amin viszont nem egy péniszpumpa fog segíteni. Ezek a problémák ugyanis csak nehezen múlnak el.

Egy nő panasza

Mi baja van a páromnak? Ilyen jellegű merevedési zavarra van megoldás? 30 múltam vagyok a párom 40. Egy éve élünk együtt. A szexuális életünk az elején rendszeres, naponta akár több alkalmas is volt. Ez a jó időszak kb 2 hónapig tartott aztán persze ezek ritkultak valamennyire mostanában heti 3-szor van.
Orális szexre neki például nem áll fel ha nekem csinálja, ha én csinálom neki egy óra alatt sem tud elélvezni. Érezhetően béna az ágyba ez tény, például a nyalásra én vettem rá előtte nem csinálta soha. De soha nem mondtam neki semmi rosszat a teljesítményére mert gondoltam együtt tökéletesítjük. Egy hónapja viszont észrevehetően elromlott a szex.
Elmentünk nyaralni ahol nekem vágyam volt este a tengerparton. Nem erőltettem csak megemlítettem neki mondta oké menjünk és totális csőd volt. Egyáltalán nem állt fel neki hiába izgattam mindenhogyan. Megbeszéltük hogy félt hogy meglátnak minket ami azért érdekes mert fürdőben is akarta előtte néha ami azért eléggé nyilvános hely. Mindegy mondtam előfordul,és nyugtáztam nem lesz akkor ott szex. Másnap reggel viszont a szállodában sem állt fel neki. Sőt ahogy hazajöttünk se.
Azóta ez megy. Hol fel sem áll neki hol meg lelankad bennem. Ez nekem pokolian rossz érzés mert nekem a szex elég fontos helyet foglal el az életembe.Néha van hogy minden rendben aztán 2 nap múlva megint lelankad bennem.
Mi baja lehet? Azt mondta sose volt normális szexuális élete, 20 évesen veszítette el a szüzességét a feleségével se voltak sokat együtt, hetente egyszer. Arra is gondoltam én többet szeretném mint az előző párjai de azt mondja nem. Már kezdeményezni sem merek mert akkor se mozdul meg neki hiába simizem, térdelek elé. A beszélgetésekre azt mondja nem tudja. Mindenre ez a válasza: nem tudom mi a baj. És a kudacok után még ő van megsértődve rám. Mit tegyek?

Próbáljátok ki a természetes anyagokból készült legjobb potencianövelő szereket. Ezek pszichés problémákon általában átsegítenek. Ha többszöri próbálkozásra nem jön össze a rendes szex, akkor urológushoz és andrológushoz kell fordulni.

További potencianövelés cikkek

Az Intim Center szexshop blogban a férfiakat érintő témákkal, és a merevedési problémákkal is foglalkozunk. Potencia növelők, erekció tartó és szexuális vitalitás növelő szerek, tabletták, táplálék kiegészítők kaphatók. Cikkek, használat, tanácsok és vélemények. Az alábbi potencianövelés cikkeket ajánljuk: