Alicia Silverstone vibrátorajánlata

A színésznő a környezetbarát szex híve, és ezért is vállalta arccal, mert hisz benne, hogy azé a jövő, aki már ma gondol és vigyáz a Földre.

Alicia Silverstone arccal és névvel vállalta, hogy egy olyan cég arca legyen, akik valóban vigyáznak a jövőre. Az Opensky kizárólag olyan terméket forgalmaz, amelynek az előállítása nem terheli meg a környezetet – írja a Female First.
A színésznő nemcsak az öko szexuális segédeszközöket promózza, de azt is hirdeti, hogy ma már mindenből lehet „zöldet“ venni, a kozmetikai szerektől kezdve a kisállat kiegészítőkön át. A Leaf Vibrátorokért állítólag azért van oda, mert a természet ihlette, és a gyönyört így számára még új értelmet is nyert. A vegán színésznő egyébként kitűnő formában van, utoljára szeptemberben pózolt fehérneműben a Bullet magazin címlapján.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!