Alekoszt szexuális segédeszközzel lepte meg a párja

alekosz_es_egyik_mediacsajaDoromboló kiscica és vadmacska is tud lenne Alekosz szerelme, Betti. Az ÖsszeEsküvők egykor játékosa persze inkább az utóbbira szavaz. Alekosz elárulta, meglepődött amikor pálcával és bilinccsel lepte meg őt Betti, de szerinte ez minden férfi vágya az ágyban…
Dádápálca, bilincs, valamint óvszer is megtalálható Alekosz és Betty hálószobájában.
Alekosz soha nem tagadta, mennyire fontos számára a testi kapcsolat. Saját elmondása szerint mindeddig közel száz nőt vitt ágyba, ám nem olyanokat, akiket szeretett volna. Az egykori valóságshow-nyertes a Hír24-nek elmondta, barátnője, Betty külső és belső adottságait tekintve is ideális nő, ám azt sem titkolta, a minap volt közöttük némi nézeteltérés.
„Ezen azonban túl leszünk” – válaszolta kérdésünkre a görög csődör.
Alekosz az ÖsszeEsküvőkben olyan kijelentést tett, hogy az óvszerhasználat kifejezetten izgatja, most azt is megtudtuk, hogy a „dádápálca” és a bilincs is hálószobája tartozéka.
„A szexuális együttlét időtartamát a hölgy szépsége határozza meg. Nem olyan szép, átlagos vagy csúnyácskább lányokkal egy aktus körülbelül hét perc. Bettyvel azonban szeretem elhúzni, kiélvezni minden porcikáját, egy szeretkezésünk öt-nyolc óra is lehet” – mesélte.
A görög arról is beszélt, hogy Betty a minap különös ajándékokkal lepte meg.
„Olyan szexuális segédeszközökkel lepett meg, amelyek minden férfi álmaiba beletartoznak” – mesélt Alek a dádápálcáról és bilincsről, amelyeket már be is vetettek.