A vibrátort betörőnek hitték a rendőrök

Németországban történt az eset, hogy a hívásra kiérkező rendőrök betörőnek hittek egy vibrátort, annak hangja miatt – írja a Die Welt. Állítólag a fúró szerű hang tévesztette meg a zsarukat. A bochumi ház tuladonosa este 11 után panaszkodott a zajra, ezért hívta a rendőrséget. Állítólag a zaj olyan erős volt, mintha egy konyhai csempén turmixolt volna valaki egyfolytában. A rendőrök végül követték a zajt, amit a közös pincében hagyott működő vibrátor adott ki magából. Hogy mégis mekkora, és milyen régi vibrátor lehetett, arról nincs hír, monstrum lehetett, ilyen erős hanggal, mindenesetre nem ez volt az első eset. 2011 áprilisában Berlinben is egy vibrátor miatt kellett betörnie a rendőrségnek egy házba.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!