A vibrátorok őse

Az elektromos vibrátort orvosok találták fel az 1880-as években. Ilyen módszerekkel kezelték a “hisztériás” betegeket évszázadokon át, és egyáltalán nem élvezetes maszturbálásra használták, mint a mai emberek. A képen látható vibrátor szexmúzeumban található.

a_vibratorok_ose

Mindenesetre a megjelent otthoni változatok is hamar nagy népszerűségre tettek szert. A Needlecraft, a Woman’s Home Companion és a Modern Priscilla kiadványokban jelentek meg először hirdetések róluk. Ezek a reklámok az 1920-as években eltűntek ugyan, de a pornográfiában való megjelenés később mégis előtérbe helyezte a vibrátorok szexuális szerepét.
Egy időben “masszírozó” név alatt vibrátorok millióit adták el nőknek és férfiaknak. De kezdetben csak a különböző fájdalmaik csillapítására használták. Majd elterjedt úgy, mint mű nemi szerv, ami orgazmust okozhat. Gyakran intenzívebb élményt jelenthet mint a hús-vér bevetés. Sőt, szexuálterapeuták ajánlják olyan nőknek, akiknek nehézségeik vannak az orgazmus elérésében. De még a szerelmes pároknál is használatos, hogy a szexuális élvezeteket fokozzák vele.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!