A sperma tisztítása – egészséges sperma

kinai_spermabankA sperma minőségének javítása. Olyankor előfordulhat, hogy tudod: szükséged lesz a kiváló minőségre, mert mondjuk a barátnődnek a legjobbat akarod adni, és bőségesen, de egy átbulizott hét után csapnivaló a minősége, és tudod utálni fogj a. Ekkor ha a lány a szájába engedi egy keserű, szinte epe szerű ízt fog kapni, és hidd el nem lesz oda érte, sőt. Nem fogja mondani, de majd figyeld meg, hogy kiköpi, esetleg álcázott kéjjel kicsorgatja a szájából, ugyanis utálja. Az ökölszabály, hogy a lányok édesszájúak. Ehhez ragaszkodj. Ebben az esetben tervezett tisztítás tud segíteni, de nem egyszerű.
– Az első lépés, hogy haladéktalanul nekiállj cukros italokat inni, és sok csokit enni.
– Ezután meg kell szabadulnod a rossz minőségű spermától. Ennek egyetlen módja van, önkielégítéssel akár ötször is egy nap ki kell lövellned. Egészen addig, amíg az ejakuláció szinte teljesen átlátszó nem lesz. A mennyisége ekkor már valószínűleg pár csepp mindössze.
– És a rá következő három napon át minimum egy liter üdítőt kell innod. Kerüld az alkoholt, halat, csípős ételeket. Tehát nekiállsz egy jó minőségű ondó előállításának úgy, hogy az étrenddel édesíted, és még aznap megszabadulsz a rossz minőségtől, hogy a jó minőségűvel ne keveredjen. Utána pedig az étrend fenntartásával legalább három napig hagyod, hogy a mennyiség ismét felgyűljön. Ezek után biztos lehetsz benne, hogy a barátnőd sok, és édes ondót kapjon, amit már ő is szeret.
Mint férfi, aki foganni szeretne, sokkot élhet át, hogy hamaroson növelje a baba születési esélyeit. Három hónapon át, amíg fejlődik és érik a sperma, egészséges életmóddal, valamint egyensúlyozott diétával jelentősen járulhat ahhoz, hogy a spermája csúcsformában legyen. És ez pontosan az, amire szükségük van – a távolság, amelyet meg kell tenniük, megfelel az Atlanti óceánon való emberi átúszásnak!
Szükség van spermára!
Sajnos, WHO (Világ Egészségügyi Szervezete) szerint, évtizedek óta csökken a spermiumok száma. Egyidejűleg, a sperma mozgékonysága szintén romlik. Szakérők azt mondják, hogy a világ férfi lakosságának 40 %-nak csökkentett sperma száma – nem egy jó állapot.
A Sperma analízis (spermiogram) többet tud mondani az Ön sperma helyzetéről – kérem, látogassa az Ön urológusát ezzel kapcsolatban! Akármilyen az eredménye az Ön spermiogramának, soha nem késő, hogy változtasson, s hogy teljes átalakuljon, és Ön sokat tehet meg annak érdekében, hogy javítson a helyzeten!
Mit tehet meg?
Ahhoz hogy egészséges legyen az Ön spermája, a szakértők a következőket tanácsolják:
– Aludjon eleget!
– Hagyja abba a dohányzást és drogfogyasztást!
– Kerülje a túlzott kávé és alkoholfogyasztást!
– Kerülje a káros anyagokat a munkahelyén (pl. vegyszereket, rovarirtókat)!
– Kerülje el stressz helyzeteket a mindennapi életében!
– Rendszeresen sportoljon!
– Védje a nemi szervét hipertermiától (ne hordjon szoros alsóneműt és ne járjon gyakran szaunába)!
– Ne tegye a mobil telefonját a nadrágzsebébe, illetve ne tartsa az ölében az Ön laptopját sem, akár milyen márkanevű legyen az!
– Legyen rendszeres a szexuális élete – kimutatások szerint a gyakori erekció javítja a sperma számát!
– A legjobb a sperma minősége számára a minden második illetve harmadik napi erekció.
Táplálkozás az egészséges sperma számára
Meglehetősen sok káros környezeti hatás alatt áll a sperma száma és minősége, valamint az élelmiszerek csak a mérsékelt fogyasztási szinten legyenek:
– Bizonyítva van, hogy sok hús, kolbász, tej és tejtermék fogyasztása megkérdőjelezheti a sperma minőségét.
– A Szója termékek kapcsolatban állnak sperma szám csökkentésével a lehetséges ösztrogénhatások miatt.
A sperma minőség számára kedvező élelmiszerek:
– Biztosítson az Ön spermájának egészséges fejlődésének szükséges tápanyagokat és ásványokat.
– Válasszon olyan élelmiszereket, amik sok antioxidánst tartalmaznak az eredményes oxidatív stressz elleni védelemhez. Ez tartalmazzon zöldségeket – ne hagyjon ki olyanokat, mint a bab, gyümölcsök, diófélék és teljes kiőrlésű termékeket.
– Ideálison napi 5-szöri gyümölcs és zöldség fogyasztására lenne szüksége. A Választékosság is nagyon fontos.
– Tegyen hozzá omega-3 típusú zsírforrásokat tartalmazó élelmiszereket, mint például lazacot, pisztrángot és tonhalat. Omega-3 típusú növényi zsír forrásai tartalmaznak magukban lent, diót és dióolajot.
– A Vízfogyasztás is fontos a termékenység és a jó egészségi állapot szempontjából. Két-három liter naponta az ajánlatos mennyiség, azonban, ne fogyasszon túl sok kávét, alkoholt illetve szódát.
Forrás: Szexpláza és Stanton Dowd Az önkielégítés gyakorlati kézikönyve. További fejezetek itt. Intim Center sex üzlet és webáruház szexualitásal kapcsolatos további cikkeket olvashatsz itt.