A sperma lövellés módjai

Természetes körülmények között a férfi orgazmusa akkor következik be ha merev párzószervével sikerült mélyen behatolnia egy nő szülőcsatornájába, vaginájába és az ivarsejteket tartalmazó ondóváladékot éppen belelövelli, megtermékenyítve ezzel a petesejtet. A férfiakon gyakran eluralkodó, heves szexuális vágy és a sikeres párzás (közösülés) közben tapasztalt intenzív gyönyörérzés a fajfenntartás és a szaporodás célját szolgálja, ezért érez szinte minden férfi erős, ösztönös késztetést arra, hogy gyakran megmerevedő, duzzadtan bizsergő hímvesszőjével minél több nő vaginájába fecskendezze be folyamatosan, nagy mennyiségben termelődő ondóváladékát, amit kénytelen rendszeresen kiüríteni. A férfiak orgazmusának jóval szembetűnőbb, látványosabb külső jelei vannak.

ejakulacio

Ilyen is van, egy kicsit tudod irányítani. Jó ha tudod, hogy a fizika is fokozottan érvényesül. Először is, a kitörés ereje elég erős alapból is, de némileg növekszik ha sok gyűlt fel, és igen erős az orgazmus maga. A kilövellés ereje egyenes arányban áll a gyönyörérzet nagyságával. Viszont ha erősen A kilövellés rászorítasz a szerszámodra,
akkor a húgycső is kicsit összenyomódik, és kerti slagként kezd viselkedni. A szűkebb keresztmetszet erős nyomáskor a folyadékot messzebbre préseli.

Tudtad, hogy a spermiumok az ondónak csak 0,5 százalékát alkotják, gyorsabbak, mint a jaguár, s eleinte azt gondolták a spermiumról, hogy miniatűr emberkéket hordoz? A fiúknak milliliterenként átlagosan 60-120 millió spermiumuk van, ami proteint, C-vitamint és kalciumot is tartalmaz.

Jó játék (főleg fiatal korban) lemérni, hogy mennyire megy messzire így. Nem meglepő a 70-90 centi sem. Ez hasznos tudás, főleg ha idegen helyen önkielégítesz. A másik véglet a csorgatós megoldás. Elérhető, hogy főleg csorogjon, és minimális távolságra lövelljen.
A trükk mindössze annyi, hogy amikor érzed, hogy kezd jönni, hagyd abba az ingerlést. Ekkor nem annyira erősen préselnek az izmok, és a nyomás sem lesz akkora.

A normális ondó ilyen, a sperma kinézete: az ondó általában zavaros fehér folyadék, mely 30 perc múlva tisztává változik. A sperma szaga: klóros jellegű szag normális az ondóban. A sperma íze: fruktóztartalma miatt enyhén édeskés, de személyenként és étrend függvényében változik. A túl sok hús, hagyma, fokhagyma, az alkohol kellemetlen ízűvé teszi. A dohányzás nem csak a termékenységre és a szexuális teljesítőképességre hat negatívan, de a cigarettában lévő toxinok a sperma ízét is rontják. Ezen kívül különféle gyógyszerek is hasonló hatást válthatnak ki. A sok víz és gyümölcslé vagy gyümölcs fogyasztása (különösen az ananász, dinnye, szőlő és eper) hatására az ondó íze is édesebbé válik.
A bő ondó mennyiség ekkor rögtön csorogva, elég testes kiömlésbe kezd. Ahogy két ilyen kiömlés megtörtént nyugodtan izgasd tovább, mert a nagyja már távozott, a többi igen kicsi bugyogással fog távozni. Ezzel a módszerrel zsebkendő nélkül szinte nyom nélkül bele lehet csorgatni a spermát mondjuk egy WC-be.

Forrás: Szexpláza és Stanton Dowd Az önkielégítés gyakorlati kézikönyve. További fejezetek itt. Intim Center sex üzlet és webáruház szexualitásal kapcsolatos további cikkeket olvashatsz itt.