A popsi dugót hogyan kell használni?

Anális popsi dugó használatat. A fenékdugót sokféle okból fel lehet használni – vannak, akik szexuális élvezet céljából kedvelik őket, mások prosztata stimulálására, mások pedig a végbélnyílás nyújtására az anális szex előtt. A legjobb fenékdugók testbiztos anyagokból készülnek, és egy fellángolt talppal rendelkeznek, amely megakadályozza, hogy a végbélnyílásban bent rekedjenek.

Először lassan tegyen be 1 vagy 2 bekent ujjat a fenéklyukába. Ezeket a szexuális játékokat nem lehet csak egyenesen oda tolni, mindenféle figyelmeztetés nélkül – a végbélnyílásnak időre van szüksége a nyújtáshoz és az alkalmazkodáshoz. Miután sikerült kényelmesen elérnie 2 vagy 3 ujjat a végbélnyíláson belül, itt az ideje, hogy továbbmenjen a fenékdugóra.

Ha még nem ismeri az anális játékokat, javasolnék egy kis szilikon dugót, a legjobb anatómiailag megfelelő behelyezhető hosszúsággal. Ne használjon análszex élvezetekhez hatalmas szexuális játékokat, ha nem tudja kezelni őket!

Fedje le a fenékdugót kiváló minőségű vízalapú kenőcsbe, és lassan kezdje el csúsztatni benne. Eleinte nagyon kényelmetlenül fog érezni magát, de amint a dugót teljesen belsejébe kapja, a végbélnyílása bezárul a fenékdugó vékony nyaka fölé, és természetesebbnek érzi magát.

Néhány fenékdugót úgy terveztek, hogy egész nap vagy hosszabb ideig viseljék. Speciális nyakú kialakítással rendelkeznek, amely megfogja a kenőcsöt a záróizom belsejében, és megakadályozza annak olyan könnyű kicsúszását.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!