A merevedés az egyik legfontosabb dolog minden férfi életében

Mi a fontos minden férfi számára? Természetesen a család, a munka, a hobbi és így tovább… De ahogy a pszichológusok kutatása mutatja, az ember 8-szor ritkábban gondolkodik a munkáról, mint a … Szex.

A normális erekció fontos eleme a teljes élet minden ember számára. Az erekció a test fiziológiai és pszichológiai egészségének tükröződése. Egyes pszichológusok szerint a jó szexuális élet befolyásolhatja a sikeres társadalmi státuszt.

A modern férfiak, még az erekciós problémák megjelenésével is, nem sietnek orvoshoz fordulni. Ennek számos oka van: túlzott foglalkoztatás, félelem a kórház látogatásától, a probléma súlyosságának alábecsülése egy olyan kényes területen, mint a férfiak egészsége.

Sajnos minden ember szembesül merevedési zavarral (merevedési zavar) legalább többször az életében.

Mi az erekciós diszfunkció? Ez az a képtelenség, hogy egy férfi elérni és / vagy fenntartani erekció elegendő ahhoz, hogy helyezze be a péniszt a hüvelybe, és végre kielégítő nemi közösülés.

Az olyan gyakori állapotok, mint a gyors magömlés, a csökkent szexuális vágy (csökkent libidó), a károsodott orgazmus nem tartoznak a merevedési zavarhoz, de nem igényelnek kevesebb figyelmet.

Az erekcióval kapcsolatos problémák, a gyenge erekció, az elégtelen erekció a férfiak szexuális rendellenességeinek területén a leggyakoribb panaszok közé tartoznak.

a merevedési zavar világszerte több mint 150 millió férfit érint, köztük körülbelül 20 millió európait és 30 millió amerikait. Minden 10 21 év feletti férfi merevedési zavarban szenved.

Merevedési zavar előfordulhat egy tökéletesen egészséges embernél:
– fáradtság vagy ideges feszültség,
– túlzott mennyiségű alkohol fogyasztása után,
– bizonyos gyógyszerek szedése stb.
De a merevedési zavar okai lehetnek ülő életmód, dohányzás, elhízás, különböző emberi betegségek: magas vérnyomás, diabetes mellitus stb.

Továbbá, az ilyen kóros állapotok, mint a vérnyomás látens növekedése, emelkedett koleszterinszint, a vércukorszint enyhe emelkedése stb. A hatékonysággal kapcsolatos problémák fáradtsággal, ingerlékenységgel, memóriavesztéssel kombinálva a súlyos szív- és érrendszeri, endokrinológiai betegségek első tünetei lehetnek.

Gyakran előfordul, hogy a férfiak önállóan szednek gyógyszereket és étrend-kiegészítőket a hatékonyság növelése és az egészségük kockáztatása érdekében, mert bizonyos betegségek hatékonyságának javítására szolgáló gyógyszerek halálosak lehetnek.

A merevedési zavar és a szexuális vágy csökkenése a stressznek, a munkahelyi túlterhelésnek tulajdonítható, bár ez a tünet már az “első hívás” a test problémáiról.

Mit kell tennie egy olyan embernek, aki erekciós problémákkal szembesül? Hogyan lehet növelni a hatékonyságot?

Az alapszabály az, hogy potenciával kapcsolatos problémák esetén orvoshoz kell fordulni. A diagnózis kompetens megközelítése feltárja a szexuális élet problémáinak gyökerét, kiválasztja a megfelelő kezelési módszereket. A merevedési zavarban szenvedő beteg kezelésének integrált megközelítésével az orvos nemcsak tisztán urológiai gyógyszereket kínálhat az embernek az erekció javítására, hanem hatékony terápiát is kínálhat az erekció gyengülésének okainak kiküszöbölésére, ami nemcsak ideiglenesen javítja a test állapotát, hanem gyógyítja a beteget is.

Az …ben integrált megközelítést kínálunk a férfiak szexuális élet problémáira, beleértve a potenciát befolyásoló betegségek és állapotok azonosítását és korrekcióját. Nevezetesen:

– a fő problémák (urológiai betegségek, érrendszeri patológia, hormonális változások, pszichológiai változások) helyes diagnózisa;

– azonosított problémák és betegségek komplex kezelése;

– hatékony megelőző intézkedések kidolgozása az erekció javítására.

A “Férfi Egészségügyi Klinika” egy egyedülálló iskola hagyományain alapul, amely a kombinált rendellenességek tanulmányozására szolgál, amelyet az Állami Megelőző Orvostudományi Kutatóközpont alapján hoztak létre. Klinikánk magasan képzett orvosai tudják, hogyan lehet hosszú távú eredményt elérni, hogyan lehet növelni a hatékonyságot az egészség károsítása nélkül, hogyan lehet helyreállítani a beteg férfi erejébe vetett hitét.

A diagnózis kompetens megközelítése lehetővé teszi a klinika szakemberei számára, hogy ne csak a betegség tüneteit javítsák, hanem a szexuális élet problémáinak valódi okát is azonosítsák, hogy kiválasszák a megfelelő hatékony módszereket a merevedési zavar kezelésére.

Az urológus tanácsai

Minden második 50 év feletti ember Magyarországon problémákat tapasztal a hatékonysággal. Erről, valamint az intim problémák okairól, a férfiak egészségének megelőzéséről és a merevedési zavar kezelésének modern módszereiről készített interjú kivonata.

Milyen problémákkal fordulnak orvoshoz az idősebb férfiak leggyakrabban?
– Nemcsak az idősebb férfiak, hanem az érett és akár fiatal korú férfiak is jönnek központunkba, általában négy fő problémával: szexuális diszfunkció, prosztata betegségek, károsodott tesztoszteron termelés és károsodott reproduktív funkció, azaz meddőség. Leggyakrabban károsodott merevedési funkcióval és károsodott tesztoszteron termeléssel kezelik őket – a fellebbezések teljes számának körülbelül 50% -a. A harmadik helyen a fellebbezések szerint a prosztata betegségei vannak, majd ott van a meddőség tényezője.

E.Kh.: Mennyire elterjedt a merevedési zavar problémája hazánkban, és a betegek a betegség első jelére fordulnak-e orvoshoz?

D.K.: A merevedési zavar problémája általában nagyon gyakori Oroszországban, és nem csak az idősebb férfiak körében. Van itt egy buktató – a férfiak természetüknél fogva szerényebbek, és nem mindenki áll készen arra, hogy egy rendszeres klinikán beszéljen a problémájáról, ez nagyrészt korlátozza a fellebbezést. Ezenkívül a férfiak hajlamosak önmagukban elviselni, általában bátran elviselik a problémájukat, néhányan alkoholt fogyasztanak. A számok szerint azt mondhatjuk, hogy minden második 50 év feletti ember elkezdi tapasztalni a potencia problémáját. 60 év elteltével a százalékos arány növekszik – már körülbelül 60% -uk szenved a potencia megsértésétől. A férfi potencia számos tényezőnek köszönhető. Ezek érrendszeri rendellenességek – érelmeszesedés, magas vérnyomás. Hormonális rendellenességek – férfiaknál a tesztoszteronszint elkerülhetetlenül csökken az életkorral. A pszichológiai tényezők, beleértve a stresszt, a tapasztalatokat, szintén erős hatással vannak. A megavárosok lakói egyébként gyakrabban szembesülnek a merevedési zavar problémáival, mivel gyakrabban vannak kitéve a stressznek. Öt évvel ezelőtt olyan adataink voltak, hogy Moszkvában körülbelül egymillió férfi szenvedett impotenciában.

H. E.: Meg lehet-e akadályozni a probléma kialakulását, vannak-e hatékony módszerek a férfi szexuális diszfunkció megelőzésére?

JK: A gyaloglás a diszfunkció legegyszerűbb megelőzése. Ha aktívan sétálsz, akkor az intim zónában lévő férfiak vérellátása javul, a prosztata, a herék aktívabban működnek, a hormonális egyensúly javul. Egy másik tényező, amely egyébként számos férfi betegség megelőzése, a rendszeres szexuális élet. Például azoknál a férfiaknál, akik hetente legalább kétszer szexelnek, a szívroham és a stroke valószínűsége felére csökken, és az immunrendszer erősödik, a prosztatarák kialakulásának kockázata csökken. Tehát a szexre szükség van, a szex fontos, a szexnek kell lennie. Sőt, egy érdekes pont – általában este a tesztoszteron szintje egy férfi testében csökken, és ha ehhez hozzáadjuk az általános fáradtságot, világossá válik, hogy egyesek miért részesítik előnyben a szexuális kapcsolatot házastársukkal, amikor egy munkanap után hazatérnek. A legjobb idő a szexre reggel van, amikor egy férfinak hormoncsúcsa van, az elméje nem a fáradtságra van rögzítve, pihent, és természetes igénye van a nemi közösülésre.

E.Kh.: Milyen módszereket kínál a modern orvostudomány az erekciós funkció helyreállítására?

D.K.: A mai napig szinte minden szexuális rendellenességet kezelnek. Mindent helyre lehet állítani. A műtét szélsőséges eset. A modern orvostudomány lehetővé teszi, hogy a szükséges gyógyszerekkel foglalkozzon, és az orvos arzenáljában most nagy lehetőségek vannak. A kezelés általában a tesztoszteronszint helyreállításával kezdődik, mivel ez az alapja. Ha a tesztoszteronszint helyreállítása után a helyzet nem javul, hozzáadunk gyógyszereket az ötödik típusú foszfodiészteráz inhibitorok csoportjából. Ezután a hatékonyságtól függően hozzáadjuk a hagyományos fizioterápiás technikákat. Csak ezután, ha sajnos semmi sem segít, sebészeti beavatkozást alkalmaznak. Szabályozhatjuk a véráramlást az intim területen, vagy az indikációktól és az eset összetettségétől függően egyedi műveleteket végzünk a szervbe speciális implantátumok beültetésére, amelyek teljesen helyreállítják az egész funkciót. Sőt, egy ilyen implantátummal a betegek normális szexuális életet élhetnek, még életkortól függetlenül is. Szóval volt egy 83 éves betegem, akinek aktív életét irigylik az unokái.

E.H.: Mit tudsz mondani a reklámozott gyógyszerekről, amelyek azt ígérik, hogy helyreállítják a szexuális funkciót, káros-e bevenni őket, és hogyan működnek?

JK: Ezeknek a gyógyszereknek joguk van ahhoz, hogy azok legyenek, de mindegyiknek más a hatékonysága. A reklám önmagában nem elég ahhoz, hogy a beteg megértse, a gyógyszerészek természetesen javasolják, hogy mi előnyös a gyógyszertár számára, mi drágább. Mindenesetre bármilyen gyógyszer használata előtt konzultálni kell orvossal. Sok olyan gyógyszer, amely az erekciós problémák kezeléséhez kapcsolódik, főként étrend-kiegészítőknek nevezik őket, a legtöbb esetben olyan molekulákat tartalmaznak, amelyek ugyanabban a foszfodiészteráz inhibitorban vannak. Ez azt jelenti, hogy a nagyobb hatékonyság érdekében a növényi készítmények összetétele olyan anyagokat tartalmaz, amelyeket hivatalos gyógyszerekhez használnak, így hatékonyan működnek.