A maszturbátorokat hogy kell használni?

Nagyszerű útmutató a maszturbátorok hsználatához. Ami a szexuális játékokat illeti, úgy tűnik, hogy sokukat hüvelyi vagy anatómiai szem előtt tartva tervezték. Egyesek kifejezetten nők számára készültek, míg mások bármelyik nem által használható abszolút élvezet céljából. Mi a helyzet a csak a péniszre készült játékokkal? Tudjon meg többet ezekről az egyedi szexuális játékokról, és nézze meg a legjobb férfi maszturbátorainkat!

Mitől olyan különlegesek a maszturbátorok?

Míg más szexuális játékok több célt is szolgálhatnak, vagy akár egyszerre több dolgot is csinálhatnak (például nyúlvibrátorok), a férfi maszturbátorokat kifejezetten péniszekhez tervezték. Más szavakkal, nemcsak a pénisz befogadására szolgálnak, hanem az érzékeny bőr minden centiméterének stimulálására is a legkellemesebb módon, ami a gerinc bizsergését okozza. Ha különösen nagy örömet szerez a pénisznek a frenulum és a törzs stimulálásában, a maszturbátor sokkolni fogja a világot.

A sex shop üzletekben a többi szexuális játékhoz hasonlóan a férfi maszturbátorok is számos funkcióval rendelkeznek. Ezek magukban foglalhatják a különböző sebességeket, rezgéseket, fűtőelemeket és belső textúrákat, a bordáktól és kiemelkedésektől a “nyelvekig” és a “fogakig”. Tehát, akár ultrarealisztikus élményre vágyik, akár csak egy kis extra stimulációra, a férfi maszturbátorok tökéletesek ahhoz, hogy eljutassa oda, ahová menni szeretne.

Egyre inkább lehetséges a fogyatékkal élők számára tervezett férfi maszturbátorok megtalálása is. Még akkor is, ha merevedési zavara (ED) vagy súlyosan ívelt pénisze van a Peyronie-betegség miatt, jó néhány terméket találhat, amelyeket úgy terveztek, hogy kielégítsék az Ön igényeit anélkül, hogy kényelmetlenséget okoznának – mert ez pontosan az ellenkezője lenne annak, amit a maszturbátoroknak kellene tenniük! A lényeg itt az, hogy a férfi maszturbátorokat kizárólag a pénisz kényeztetésére találták ki.

A férfi maszturbátorok előnyei

A maszturbátoroknak számos előnye van, amelyeket más szexuális játékokból nem fog megkapni. Akár arra szeretné képezni magát, hogy hosszabb ideig maradjon erektált, akár csak élvezné a kellemes, kényelmes egyéni foglalkozást, a maszturbátorok segítenek meghosszabbítani az élvezetet és növelni az állóképességet. A maszturbátor cikkek szerint is, sok maszturbátor különböző beállításokkal rendelkezik, amelyek átkapcsolhatók.

A maszturbátor ilyen módon történő használata nagyobb állóképességet és önbizalmat adhat, amikor ágyban van a partnerével, és akár hatékony módszert is kínálhat az ED elleni küzdelemre. Ha egyedülálló, a maszturbátor használata a pénisz stimulálására felszabadíthat minden irányt az önfelfedezésre (például prosztata masszázsra).

Több orgazmus, nagyobb intenzitás
Mivel a maszturbátorokat kifejezetten a péniszhez tervezték, 0 és 100 közötti örömet okoznak azáltal, hogy az összes legérzékenyebb területet megcélozzák. Az eredmény: erősebb orgazmus és több csúcspont megtapasztalásának képessége egyetlen munkamenetben. A legjobb az egészben az, hogy bármikor elérheti ezeket a szexuális stimulációs magasságokat, következetesen ugyanazokat az eredményeket is a legélvezetesebb maszturbáció érdekében, amelyet valaha  tapasztalt.

Szerelem távolról
Míg egyes férfi maszturbátorok egyszerű texturált lyukak a péniszéhez, mások nagyon komoly technikával rendelkeznek. Ez nemcsak ag embernek biztosít több lehetőséget, hanem párok számára is. Például, ha partnere kirándulni ment, vagy távkapcsolatban él, akkor maszturbátorral erősítheti a szexuális hívást telefonon vagy Skype-on, miközben egyidejűleg játékot használ.

Hogyan válasszuk ki a legjobb férfi maszturbátort

Mint minden szexuális játék esetében, gondolja át, milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a maszturbátor, mielőtt vásárolna egyet magának! Ez nemcsak azért fontos, mert a készülék átvétele után a legjobb élményt kell hogy nyújtsa, hanem azért is, mert nem szeretne rossz minőségű játékot kapni, amely irritálja a bőrt, vagy ami nem az Ön igényeinek felel meg.

High-tech vagy low-tech?
A maszturbátorok különböző technikai szinteken kaphatók, egyesek egyszerű hőre lágyuló gumi (TPR) hüvelyek, míg mások fűtőelemekkel, rezgésekkel, Bluetooth-kapcsolatokkal és egyebekkel vannak felszerelve. Néhányhoz állítható sebesség és más intenzitási szintek is tartoznak a testreszabhatóbb élmény érdekében. Mások pedig Bluetooth-on keresztül csatlakozhatnak egy távirányítóhoz vagy okostelefonhoz, ahol a játék műveleteit az eszköz tartója vezérelheti. A pina maszturbátorok képességei csak akkor fognak javulni, ha olyan dolgok is fejlődnek, mint a virtuális valóság, a mozgásérzet és a mesterséges intelligencia. A technológia fejlődése erre halad.

Használja a maszturbátor kiválasztásakor a legkényelmesebbnek tűnő technológiai szintet! Ha Ön kezdő, javasoljuk, hogy először próbálja ki az egyszerűbb modelleket! Ezután haladjon felfelé, miközben felfedezi ahová a fantáziája vezeti!

Reális vagy sem?
Egy másik nagyszerű dolog a maszturbátorokban, hogy hihetetlenül sokféle dizájnnal rendelkeznek. Szeretné úgy érezni, mintha szexelne kedvenc pornósztárjával? Léteznek maszturbátorok, amelyeket pornószínésznő vaginája után modelleztek. Szeretne forróbb hangulatot adni a szokásos rutinjához? Válasszon texturált hüvelyt, hogy jobban megcélozza a legérzékenyebb területeket! A lehetőségek száma szinte végtelen!

Töltés típusa
Ha olyan maszturbátort választ, amely melegítő vagy rezgő tulajdonságokkal rendelkezik, akkor meg kell fontolnia hogy elemekkel vagy akkumulátorral működőt vegyen! Ne feledje, hogy sok maszturbátornak több órába is telhet a teljes feltöltése!

A maszturbátor méretei
A legtöbb maszturbátor olyan anyagokból készül, amelyek nyújthatók, hogy különböző formájú és méretű péniszeket fogadjanak be. Azonban mindig ellenőrizze a megvásárolt maszturbátor hüvely méreteit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kényelmes és hatékony lesz-e a teste számára!

Anyagok
Valószínűleg a legfontosabb dolog, amit egy maszturbátorban keresni kell, hogy testbiztos anyagokból készült-e! Ha jó hírű szexuális játékkereskedőtől vásárol, ez nem jelenthet problémát, de egyes üzletek továbbra is értékesíthetnek latexből, ftalátokból és parabénekből készült játékokat, amelyek irritálhatják a bőrt vagy más kellemetlen reakciókat okozhatnak. A legjobb maszturbátorok szilikonból, hőre lágyuló elasztomerből (TPE), TPR-ből és más hipoallergén anyagokból készülnek.

Titoktartás
Ha azt tervezi, hogy magával viszi maszturbátorát az útra, vagy csak olyan játékot szeretne, amelyet könnyű elrejteni, akkor diszkrétebb modelleket kell választania! A Fleshlight stílusú zseb maszturbátorok általában a legkompaktabb férfi maszturbátorok, és olyan burkolatban vannak, amelyek tárolásra és elrejtésre alkalmasak.

Hogyan kell gondoskodni a férfi maszturbátorokról?

A maszturbátorok gondozása szinte ugyanaz, mint bármely szexuális játékszer. Ha azonban nem tudja, hogyan kell tisztítani vagy használni a maszturbátort, mindig olvassa el a játékhoz mellékelt gyártói kézikönyvet (elmentette, igaz?)! Ezek a kézikönyvek tartalmazzák a játék tisztításához, tárolásához és töltéséhez szükséges összes információt (ha van ilyen), valamint a játék használatára vonatkozó utasításokat. Például nem minden maszturbátor vízálló, ezért ne merítse vízbe, amíg nem tudja biztosan!

Ha a maszturbátor a tok belsejében van elhelyezve, akkor el kell távolítania a hüvelyt a megfelelő tisztításhoz! Használhat játékápoló folyadékot vagy habot a munka elvégzéséhez, vagy csak mártsa meleg, szappanos vízbe (ha vízálló). Győződjön meg róla, hogy teljesen száraz, és mentes a portól és szösztől, amely irritálhatja a bőrt! Ezután rakja össze, és készen áll a következő alkalomra!

Annak érdekében, hogy megakadályozza a játék elhasználódását, ellenőrizze, hogy kompatibilis-e az anyagmegújító termékekkel!

Kedvenc férfi maszturbátorok
A zseb férfi maszturbátorok, amelyek könnyen elférnek a zsebében, hordozhatóak! Úgy tervezték őket, hogy úgy nézzenek ki (és bizonyos esetekben érezzék), mint a hüvelyek, hogy a nagyszerű hüvelyi szex érzését keltsék. Kompakt méretük ellenére különféle textúrákkal és egyéb izgató funkciókkal rendelkeznek, amelyek elégedetté teszik Önt, bárhová is viszik szexuális kalandjai.

Pornósztár maszturbátorok
Ha valaha is álmodott különleges szexi randevúról kedvenc pornósztával, akkor szerencséje van (nos, majdnem). A pornósztár maszturbátorok speciálisan tervezett maszturbátorok, amelyeket a csillag szája, hüvelye vagy végbélnyílása alapján modelleznek, hogy életre keltsék nedves álmait.

Rezgő maszturbátorok
A vibrációs maszturbátorok még több stimulációt adnak hozzá, hogy tovább növeljék az örömöt, mint valaha.

Automatikus maszturbátorok
Az automatikus maszturbátorok a legjobb maszturbátorok azok számára, akik “laissez-faire” élményt szeretnének szerezni. Szopógépnek is nevezik, auto-blow gépnek. Csak állítsa be preferenciáit, és a maszturbátor elvégzi a többit!