A szexuális vágy és a kéj fázisai

A szexuális reakció ciklusában négy fázist különböztetünk meg: felizgulás, platófázis, orgazmus és elernyedés. A nők és a férfiak ugyanezeket a szex fázisokat tapasztalják meg, bár a fázisok időtartamában általában vannak eltérések. Például eléggé valószínűtlen, hogy mindkét félnek ugyanabban a pillanatban lesz orgazmusa.

Ezenkívül egyénenként változó a reakció intenzitása és az egyes fázisok hossza. Ezen eltérések számbavétele sokat segíthet a partnereknek, hogy jobban megértsék a másik testét és reakcióit, valamint hogy fokozzák szexuális élményüket.

Felizgulás
Az izgalmi fázis általános jellemzői, amik néhány percig vagy akár órákig is tarthatnak, a következőket foglalják magukba:
– Megnő az izomfeszültség.
– Felgyorsul a szívverés, és szaporább lesz a lélegzetvétel.
– Bőrpirulás (sex flush) következhet be (piros foltok jelennek meg a mellkason és a háton).
– A mellbimbó megkeményedik és megmerevedik.
– Megnő a nemi szervek vérellátása, ami a nők esetében a csikló és a kisajkak, a férfiak esetében pedig a pénisz megduzzadását eredményezi.
– Megkezdődik a hüvely nedvesedése (lubrikáció).
– A nő mellei megnagyobbodnak, és hüvelyfalai megduzzadnak.
– A férfi heréi szintén megduzzadnak, a herezacskó megfeszül, és egy síkosító váladék kiválasztása indul meg.

Platófázis

Az orgazmus küszöbéig tartó platófázis általános jellemzői a következőket foglalják magukban:
– Az 1. fázisban elindult változások felerősödnek.
– A hüvely még inkább megduzzad a megnövekedett vérellátás miatt, ezen kívül a hüvelyfalak bíborvörösek lesznek.
– A nő csiklója nagyon érzékennyé válik (megérintése akár fájdalmat is okozhat) és visszahúzódik az előbőre alá a pénisz általi közvetlen ingerlés elkerülése érdekében.
– A férfi heréi felhúzódnak a herezacskóba.
– A lélegzetvétel, a pulzusszám és a vérnyomás tovább nő.
Izomösszehúzódások jelentkezhetnek a lábfejben, az arcon és a kézfejben.
– Megnő az izomfeszültség.

Orgazmus

Az orgazmus a szexuális reakció ciklusának csúcspontja. Ez a legrövidebb fázis, általában csak néhány másodpercig tart. Az orgazmusfázis általános jellemzői a következőket foglalják magukba:

Az izmok akaratlan összehúzódása jellemzi ezt a fázist. A vérnyomás, a pulzusszám és a lélegzetvétel ilyenkor a legszaporább, felgyorsul az oxigénfelvétel. A lábfej izmai összehúzódnak.
A szexuális feszültség hirtelen és erőteljesen feloldódik. Nők esetében a hüvelyi izmok ritmikusan összehúzódnak (kontrakciók). A méhben is ritmikus összehúzódások (kontrakciók) indulnak meg.
A férfiak esetében pedig a pénisz tövében lévő izmok ritmikus összehúzódásai hatására következik be az ondó ejakulációja.
Bőrpír vagy az úgynevezett „sex flush„ (bőrpirulás) jelentkezhet bármely testrészen.

Elernyedés
Az elernyedési fázis során a test lassan visszatér nyugalmi állapotába, valamint a megduzzadt és megmerevedett testrészek visszanyerik korábbi méretüket és színüket. Általános jó közérzet, fokozott intimitás és gyakran fáradtság jellemzi ezt a szakaszt. Némelyik nő további szexuális stimuláció után gyorsan vissza tud kerülni az orgazmusfázisba, és képes többszörös orgazmust átélni. Az orgazmus után a férfiaknak refraktorperiódusnak nevezett pihenésre van szükségük, amely alatt nem képesek újabb orgazmusra. A refraktorperiódus hossza férfinként változó, de a kor előrehaladtával általában megnövekszik.

Mi a vágy?
A vágy durva, érzéki szexuális vágy, érzékiség? A társadalom már régen létrehozta a viselkedés és az erkölcs normáit. A társadalom vonzerejének kimutatása szörnyű rossz modor. Nos, tényleg, ki gondolna arra, hogy most közeledjen egy emberhez, megragadja őt egy intim helyen, és húzza a legközelebbi bokrokba? Az ilyen viselkedést komolyan elítélik a vallásban és minden felekezetben. Igen, megfelelő emberekről beszélünk, nem mániákusokról. Igazságtalanul
Csak hogy a férfiaknak megbocsátják az ilyen viselkedést, de a fiatal hölgy vele Kéjes szemekkel meg lehet kövezni őket.

Forradalom a szexben
A szexuális forradalom Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban kezdődött a múlt század 60-as években. Úgy tűnik, hogy az emberek leestek a láncról: ruhák felfedése, romlott jelenetek a filmekben, stúdiók megjelenése, válogatás nélküli szex. Az orális fogamzásgátlók gyártását jóváhagyták, a nők már nem félnek a házasságon kívüli terhességtől, a szüzességet hátránynak tekintik. Mindez az erkölcs szempontjából keserű állapotba helyezte a társadalmat.
Az internet megjelenésével a termékek nyilvánosan elérhetővé váltak, és egyetlen „szülői felügyelet” sem lesz képes megvédeni a gyermekeket az „önképzéstől” szexuálisan. Egyelőre Abban a pillanatban a szociológusok arra a következtetésre jutottak, hogy egy másik forradalomra várunk, amely teljesen külön szex és gyermekvállalás.

Vágyak érzelemként
A vágy mindannyiunkban rejtve van! És ne forgasd a szemed, hogy ez nem rólad szól. Mindannyian legalább egyszer megnéztük, sokan keményen részegek voltunk a klub öltözőjében anélkül, hogy nevet kértünk volna. És a híres perverz párok? Mi ez, ha nem a vágy? Nem érdekli a társadalmi státuszod, nem érdekli a státuszod és a neveltetésed, párhuzamos azzal, hogy hány éves vagy. Csak az elménkben él. Minden nap találkozhat egy olyan emberrel, aki csak a legjobb érzelmeket idézi elő, például egy kifinomult lány, szerény és kedves, vagy vezető, erős, hiteles, jól nevelt és az egész csapat szeretetével és tiszteletével. De mivé válnak, amikor hazatérnek, és egyedül maradnak magukkal? A kérdés az, hogy igaz? Az emberek gondosan elrejtik sötét oldalukat, vagy akár kettős életük is van.

Vágy a szexben
Minden, ami nem erkölcsbe illeszkedik: kicsapongás,, elfojthatatlan szexuális vágy, perverz A szex formái, szexuális eltérések, mindez vágy. De a szexológusok kötött emberek Definíció szerint nem mondhatják el valakinek, hogy egy kibaszott perverz. Egy ilyen meghatározás sértő, mert nem károsítja a társadalmat, nem mániákusok, nem rontja meg a gyermekeket. Ezért a szexológusok nagyon hűségesek a vágy minden megnyilvánulása figyelmeztetéssel: ha önkéntes, kölcsönös beleegyezés, mindenkinek jó, akkor legalább gyújts petárdát a seggedbe, ez pusztán kérdés Mindegyik. A lényeg az, hogy ne sértse meg a törvényt.

Kéjvágyó vagy?

Ne ijedj meg, Ha hirtelen rájössz, hogy kéjvágyó ember vagy. Még egyszer megismétlem: A vágy mindannyiunkban él. Harcolhatunk ellene, megfékezhetjük. Hogy? Hadd magyarázzam el. Az elsőben A sor segít nekünk, társadalomnak. Az ő közerkölcse határozza meg viselkedésünket. A jogi oldal megvéd minket a bűncselekményektől. Az orvostudomány tart az eltérésektől, amelyek egyértelmű diagnózist adnak a kóros megnyilvánulásokról.

Fogadja el magát titkos vágyaival és fantáziáival. Te vagy te. Nem leszel rosszabb, mert szeretsz néhány dolgot, amit rossznak tartanak. Oltsd el a tüzet. Próbáld meg elkerülni azokat a dolgokat, amelyek bujasággá tesznek. Ne nézd, hagyd abba a sztriptízbárokba járást, hagyd abba a perverz bulikba járást. Vegyük figyelembe, hogy a vágy allergia. Nem fogsz narancsot enni, még akkor sem, ha nagyon szereted, de allergiás vagy rájuk, igaz? Tehát itt van. Tisztelet mások iránt. Viselkedjen visszafogottan másokkal szemben. Ne engedd el például a kezed, még akkor sem, ha az a szamár ott pofont kér. És nem számít, ki vagy: egy srác vagy egy lány. Ne próbálja meg elcsábítani az első jövevényt sem bicepsz játékkal, sem a bugyi hiányának rejtett bemutatásával. Rossz szokások. Az alkoholról és a könnyű drogokról van szó.

A vágy előnyei
Valójában a vágy nagyon feltételes fogalom. Hogy őszinte legyek, őszintén szólva, sok dolog, amit vulgárisnak és helytelennek tartanak, nem az. Nos, mi a baj azzal, ha egy férj és feleség szeret szerepet cserélni? Kit érdekel, hogy a férj szereti a pántot? Nem lett rosszabb ettől, és nincs benne semmi szégyenletes. Az ilyen szórakozás minden tagadását a társadalom találta ki. Miért mássz be a hálószobába másokhoz? Vagy kéjes vágy, hogy kukucskáljon?
Tehát ez kukkolás, szexuális perverzió. Miben különbözik tehát egy ilyen erkölcs egy pántos férjtől? Sokkal rosszabb, mert a férj nem árt senkinek, és az erkölcs képes erkölcsileg elpusztítani! Valójában Valójában a vágy kiváló üzemanyag a „Brak” nevű gőzhajó számára. Senki Nem szabad érdekelnie, hogy mit csinálnak a szerető emberek, mindaddig, amíg ez nem ellentétes Törvény. A hálószobában a BDSM jobb, mint a szexuális összeférhetetlenség miatti válás.

A kiváncsiság nem bűn
Amikor az emberek kipróbálnak bizonyos szerelmi örömöket, soha nem tudják, hogyan reagálnak rájuk. Például ugyanaz. Sem egy srác, sem egy lány nem tudhatja, hogy tetszeni fog-e neki vagy sem. Csak akkor fogják tudni, hogy gyakorolják-e az orális szexet, vagy elutasítják. De a virág ahhoz képest, amit a vágy tolhat. És a fenébe, sok ember rákattan, mint egy drog. Csak akkor jön a felismerés, hogy „és ez az, és ez az, de már túl késő volt!” A test érzékiséget, őrültséget, állati szexet kér. Ezért, mielőtt belevetné magát a féktelen szenvedélyek örvényébe, próbálja meg felmérni a kilátásokat. Sokan, akiket a vágy elfogott, tönkretették életüket: válások, börtön, sír … Ne feledje, hogy csak az Ön hatalmában áll, hogy a vágyat csak a főétel, a szex ízesítésére tegye.

A szexuális vágy normális emberi érzés
A férfiak és a nők nem látják életüket szexuális kapcsolatok nélkül. Igen, végtelenül elmondhatjuk, hogy az emberben a legfontosabb dolog a lélek. Valójában azonban a szeretetet gyakran megszakítja a vágy, a szenvedély és más testi bűnök. A szótár egy tömör szónak nevezheti: „paráznaság”. Igen, ha az orosz nyelvre összpontosít, akkor a paráznaság és a vágy durva, romlott és obszcén jelentéssel bír.
De egyesek számára ez az ellenkezője: érzéki, érzéki és vonzóan bűnös. Gyakran a vágy állapota nem hagyja el a testet. Sokan azonban tudják, hogyan kell irányítani magukat, és irányítani törekvéseiket, hogy valakit erővel vegyenek el. Ha folyamatosan kísért és táplálja a vágy állapotát, akkor nemcsak sok energiát költhet, hanem a társadalom is elítélheti. Nagyon nehéz harcolni a társadalom ellen, és az önellenőrzés képtelenségével kapcsolatos problémák nagyon megnehezíthetik az ember életét.
Természetesen nincs semmi baj a szexuális igények kielégítésével a partnerével együtt. Végül is a bizalmi kapcsolat jelentése pontosan az, hogy örömet tapasztaljon a legromlottabb vágyakból. Mindebben az a legfontosabb, hogy szeressük, mi történik köztetek az ágyban, függetlenül attól, hogy milyen durvanak vagy furcsának tűnhet más emberek számára. A vágy más lehet. És fejezze ki magát különböző módon. Valaki a szenvedélyes szexhez, a vulgáris gondolatokhoz és az őszinte nézetekhez kapcsolódó jelentést teszi. És egyesek számára ez bűn, probléma, és általában Isten büntetni fog. Bár a szótár nagyon specifikus értelmezést ad, a nyelv az a nyelv, amelyet meg kell változtatni és alkalmazkodni kell a modern igényekhez. A természet kéjvágyónak teremtette az embert. Így működik a tudatos és tudatalatti elménk.

A visszatérés és az aggodalom hiányát csak akkor lehet figyelembe venni, ha a vulgáris gondolatok és a romlott cselekedetek függőséggé válnak. Bizonyos érzelmek teljesen kitöltődnek, és nem találnak kiutat. De általában, ha minden vágy az, hogy technikákat használjon a szexuális élet diverzifikálására a partnerével, akkor egyáltalán nem kell jelentőséget tulajdonítania a kifejezés értelmezésének. Hagyjuk ezt Ozhegovra és kollégáira. Ne feledje, hogy személyes emberi szenvedélyei nem zavarhatnak másokat. Fejezze ki érzéseit és vágyait a saját hálószobájában, és ne rohanjon az első személyhez, akivel találkozik. És akkor senki sem vádolhat téged bűnös, buja vagy romlott dologgal.

Természetesen az egyház bármit elítélhet. De ha hívő vagy, akkor tudd, hogy Isten jobban tudja, merre jársz. Csak légy megfelelő, és egészséges vágyat termelj magadban, és ne úgy, mint a szexmániások.