A gésagolyó kötelező darab minden hálószobában

Ma egy nem csak élvezetet okozó, hanem felettébb hasznos kis segédeszközről lesz szó, a gésagolyókról. Ez a kis eszköz nem csak élvezetet tud nyújtani, hanem megfelelő használatával erősíthető vele a hüvely izomzata, a medencealapi izmok, köztük a vizelettartó záróizmok is. Szülés után kifejezetten ajánlott, de az idősebb kori vizelettartási problémák is javíthatók vele.

Maga a kegel balls eszköz két golyóból áll zsinórral összekötve, a golyókon belül másik kisebb golyót találunk, ami minden mozdulatra nekiütődik a külső golyó falának, kellemes rezgő érzést okozva ezzel fokozva az élvezetet

  • GÉSAGOLYÓK ❤️ Tudnod kell ezekre jó a szexgolyó, cikk a szexblogban.
    🛒👉 Rendelés a szexshop Budapest webshopjában itt
    🛒👉 Személyes vásárlás Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.
    ✅ Az apró súlyokkal ellátott gömbök erősítik és rugalmassá teszik az intim izmokat, így a hüvely, a húgycső és a végbél izomzatát is. Segítenek megelőzni és enyhíteni a vizelet- és székletinkontinenciát, megkönnyítik a szülésre való felkészülést, és megszüntetik a vaginizmust, vagyis a hüvelykörnyéki izmok görcsös állapotát. A gésák persze arra is rájöttek, hogy a golyók használata nemcsak egészségügyi előnyökkel jár, hanem a szexet is élvezetesebbé teszi!
    ✅ Az erős hüvelyizomzatnak köszönhetően ugyanis intenzívebb orgazmust élhetsz át, és ha eddig nem lett volna benne részed, egy kis gyakorlással akár a hüvelyi orgazmus érzését is megismerheted! Ráadásul az erős izomzatnak köszönhetően nemcsak te, hanem a partnered is sokkal jobban fogja élvezni a behatolást – a gésák azt is tudták, hogyan lehet aktus közben hullámszerűen mozgatni hüvelyfaluk izomzatát, így nyújtva a férfiaknak különleges élményt!

A gésagolyók anyaga terén nagy a változatosság, üveg, latex, fa, fém, szilikon. Felülete lehet sima, rücskös, gyöngyberakásos, formája lehet kerek vagy tojásdad alakú, belsejében egy vagy több golyócska is lehet, és valamelyikben beépített rezgő motor is van már.
Súlyuk alapján 20 és 100 gramm között mozognak, mérete alapján másfél és öt centiméter átmérő között mozog. A választást a használó intim mérete és hüvelyizmának állapota határozza meg, kezdőknek inkább a 3,5 centiméter átmérőjű az ajánlott. Haladóknak minél kisebb méret és minél nagyobb súly az ideális, hiszen azt már nehezebb megtartani.

A szexgolyók használata szexuális előjáték gyanánt is élvezetes lehet, de az igazi hatása a vele végzett gyakorlatoknak van. A golyókat a hüvelybe kell felhelyezni, és az intim izmok segítségével kell megakadályozni kicsúszásukat. Fekvő vagy ülő helyzetben érdemes gyakorolni, az izmok összehúzásával és elengedésével. A profibbak guggoló és álló helyzetben is csinálják. A rendszeres edzés növeli a hüvelyfal rugalmasságát, a szorítóerőt, és ez jó hatással lehet a szexuális életre, az intenzívebb orgazmusra, mindkét fél részéről.

Gésagolyó tudnivalók, ezekre a dologra kell odafigyelni, mert akár az ellenkező hatást is elérhetjük vele, ha nem megfelelően használjuk.
– Nem szabad túl magasra felhelyezni, mert akkor nem a kívánt izomcsoportot fogja elérni, így nem lesz hatása.
– Az izom összehúzások ne tartsanak tovább 5-10 másodpercnél.
– Soha ne tartsuk bent órákon át, egy-egy gyakorlatsorra elegendő 5-10 perc is. Ha tovább van bent, inkább hüvelytágulást érünk el vele, nem feszesedést.
– Inkább ülve vagy fekve használjuk, mert aki nem elég profi benne, annál értágulatot vagy aranyeret is okozhat a túlzott megerőltetés.
– Végül de nem utolsó sorban mint minden szexuális segédeszköznél, használat előtt és után alaposan fertőtlenítsük le az eszközt.

Gésagolyó történelem, a gésagolyók, vagy kéjgolyók az elterjedt változattal ellentétben nem Japánból, inkább Kínából származnak, és az eredeti neve sem gésagolyó, mivel a gésákhoz nem sok köze volt. Bár a pontos származási helye ismeretlen, lehet Kína, India vagy Vietnam is. A japánok a korai leírások szerint Kínából vették át, ahol a neve hüvelygolyó, illetve belső használatú golyó volt. Európában valószínűleg csak a 16. században szerezhettek róla tudomást, ekkor bukkantak fel ugyanis utazók leírásában. A nyugati országokban később a Ben Wa márkanévvel váltak ismertté, máig sok országban ez az elfogadott, elterjedt neve. Japánul rin no tama néven ismerik, az Edo korban vették át Kínából, és a prostituáltak használták, vagyis nem a gésák.