A farkadon kopogtat az élvezet, és már spriccel is a sperma

Mostanában sokan keresnek az Intim Center webshopban és emailben a masszírozó eszközök között a percussio elvén működő wandot. Ez tulajdonképpen egy megfelelő vibrációval rendelkező eszköz. Ha be tudjuk szerezni, itt a cikkben jelezzük.

Masszírozó a férfiaknál
A nőknél leírt elven működnek a férfiak számára gyártott professzionális orvosi műszerek, mint például a Viberect X3 urológiai gyógyászati segédeszköz. vagy a Ferticare, de magas áron kaphatók.

A lényeg a nervus pudendus kopogtató jellegű ingerlése, ami kerülő idegpályán okoz azonnali orgazmust akár gerincvelői harántlézióban szenvedő embereknél is.

Az androlgiában így ondó nyerhető mesterséges megtermékenyítéshez, de erekciós, ejakulációs zavarok esetén is segíthet.

A szexshopunkban kapható masszírozóknál nincsenek feltüntetve ezek a technikai paraméterek. A vibráció önmagában ennek a reflexnek a kiváltására nem alkalmas. Megkeressük a nagykereket, hogy kinek van ilyen elven működő készüléke.

A sperma előállításához a szerkezet magában foglalja a pénisz vibrációs stimulálását (PVS), az elektroejakulációt (EEJ) és a prosztata masszázst. Noha a PVS és az EEJ egyaránt rendkívül hatékonyak, a PVS ajánlott első vonalbeli terápiaként például a szájüregi betegségben szenvedő férfiak számára a biztonsági profil, megbízhatóság szempontjából.

Masszírozó a nőknél
– Ó, és ma használtam a Wandot is. Vagy hússzor elmentem – meséli. A nő és én hallgattunk. A használó közli, hogy a wand légkalapácsszerű érzését mindennél elsöprőbbnek találta, és orbitálisat élvezett.

– Egyfolytában az a sor jut az eszembe a Szex és New Yorkból, amikor valaki azt mondja Samanthának, hogy ez a Sharper Image masszírozó leégeti a csiklóját.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!