A dildó a legjobb péniszpótló és harmadik az ágyban

A dildó az első mesterséges szexuális játék. Sokáig továbbra is a legnépszerűbb az intim áruk között. Ez egy álló férfi mesterséges pénisz, amelyet rezgés nélkül használnak. A dildó követi a valódi pénisz alakját és méretét, beleértve a herezacskót, a kifejezett fejet és a törzs vénáit. De látszólagos egyszerűsége ellenére egy ilyen termék felejthetetlen ízt ad a tiltott szexuális örömnek. A dildó a legjobb péniszpótló női maszturbáláshoz, és egy harmadik fél lehet az ágyban, őrült szexhez! A hármas szex szerepjátékhoz a legjobb egy valósághű műpénisz.

A dildók jellemzői és típusai
A rendkívüli szexuális játékok rajongói dildókat használnak hüvelyi és anális stimulációra. Ezek a szexuális játékok alkalmasak maszturbációra és páros szexuális szórakozásra is. Kényelmes, kompakt és könnyen használható – kifejezetten arra tervezték őket, hogy felszabadítsák és megismerjék az ismeretlen szintű orgazmust, ami a kimerültséghez vezet.

A modern dildók gélből, latexből, fémből, üvegből és más anyagokból készülnek, amelyek meghatározzák a termékek keménységét és rugalmasságát. Alakjuk is más. A dildók leggyakoribb típusai:
– Reális. Nagyon hasonlít a felálló hímtaghoz, felveszik a testhőmérsékletet.
Kétfejű. Lehetővé teszi a hüvely és a végbélnyílás egyidejű stimulálását, vagy azonnali használatát egy partnerrel.
– Egy tapadókorongon. Biztonságosan rögzítve vannak sík felületen (lehet padló, asztal, széklet, fürdőszoba alja stb.), És nem igényelnek kéz használatot.
– Magömlés. Lehetővé teszik a legreálisabb érzések elérését.
– Felfújható. Méretükben növekedhetnek.
– Óriás (legfeljebb 12 cm átmérőjű). Öklözésre használják.
– Dobások. Utánozzák híres pornográf színészek, állatok stb. Péniszének alakját.
– Kemény. Üvegből vagy fémből készülnek, és a szokásos péniszhez hasonló érzéseket nyújtanak.
– Egy gerincel. Belülük egy összecsukható rúd van, amely lehetővé teszi számukra, hogy bármilyen formát öltjenek.
– További stimulációval. Szirmokkal, pattanásokkal, rezgő gyűrűkkel, bordákkal szállítjuk az akutabb szexuális élvezet érdekében.

Miért érdemes dildót venni?
A dildo a szexuális boldogság soha véget nem érő forrása lesz hálószobájában. Ezzel kipróbálhat valami új szólót, vagy kísérletezhet egy partnerrel. Ezért egy ilyen szexuális játékszert sokáig nem érzékeltek egyetlen nő attribútumaként. Ma lehetőség nyílik felfedezni a szexualitás titkos oldalait önmagában és lelki társában, kettős behatolás, öklözés, G-pont stimuláció, anális szex stb.

Az INTIM CENTER online áruház és budapesti szexshop ismert gyártók kiváló minőségű dildóit tartalmazza. Tanúsítvánnyal rendelkeznek és a lehető legrövidebb időn belül szállítják Moszkvában és bárhol Oroszországban. Minden megrendelés szigorúan bizalmas. Kiválaszthatja a legjobb fizetési módot, és szükség esetén konzultálhat menedzsereinkkel a sikeres vásárlás érdekében.


Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről. A szexualitás és szexkütyük innovatív változását az INTIM CENTER több mint 30 éve követi. Feltehetően tudunk újat mutatni.

A szex és szexjátékok fogalma manapság már összemosódott. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket. A hozzáállás is változott, a szexualitás ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.


Itt a legjobb SZEXSHOP és itt a legjobb POTENCIANÖVELŐK!