5 segédeszköz ma éjszakára szexshopból

Szeretnéd kicsit feldobni az éjszakát? Nincs már meg az az izgalom, ami az elején volt? Hiányzik az újdonság érzése, mert már mindent kipróbáltatok? Akkor térj be az Intim Center szexshop boltba, és nézz körül. Hogy nem is tudod, sok minden mi mire való? Diszkréten segítünk!

Nyuszi vibrátor„: az egyik legnépszerűbb szexuális segédeszköz, talán sokaknak rémlik a neve a Szex és New York című sorozatból. Tulajdonképpen nem másról van szó, mint egy nyuszifüles csiklóizgatós vibrátorról, amely zümmög, mocorog, mint a többi, de emellett rendelkezik egy karral, amely a klitoriszt ingerli. Ha valami másra vágysz, akkor a szex shop blogunkban is olvasgathatsz ötletért:

Gyűrű„: a péniszgyűrű is csak néhány éve került be a köztudatba mint egy újabb segédeszköz. Hatására a férfiak tovább bírják a szexet, ugyanis a gyűrű leszorítja azokat az ereket, amelyek a péniszből kifelé viszik a vért. Persze nem szünteti meg a vérkeringést, csak kicsit lassítja azt. Állítólag nagyobb élvezetet is nyújt, mind a férfinak, mind a nőnek.

Háló„: olyan ruhát értenek alatta, amely tulajdonképpen úgy néz ki, mint egy neccharisnya, csak éppen az egész testet fedi. Azok, akik szívesen játszanak szerepjátékokat szex közben, ideális, hiszen ez amolyan macskanő jelmez.

Gésagolyó„: nem véletlenül nevezték el ezeket a golyókat a gésákról, hiszen ezek a japán titokzatos hölgyek kezdték el használni a hüvely izmainak erősítésére. Tulajdonképpen két súlyról van szó, amely össze van kötve egy fonallal. Először az egyiket kell a hüvelybe helyezni, tíz-tizenöt percig tartani az ún. PC-izmokkal. Később hosszabb időre is be lehet helyezni, és egyre erősebbek lesznek ezek az izmok – amelyek döntő szerepet játszanak abban, mennyire lesz élvezetes a szexuális együttlét. Az eszközöket megvásárolhatod itt, vagy megrendelheted itt.

„Bilincs”: Mire jó a szexbilincs? A szexbilincs egy olyan eszköz, amit az együttlétek színesítésére használnak. Segítségével a pár különböző szerepjátékokat játszhat, és így izgalmasabbá teheti az együttléteket. Azonban a szexbilincs használata a bizalom és a kölcsönös tisztelet alapján működik, így csak akkor használják, ha mind a két fél egyetért vele.

fembilincs

Ezen kívül fontos, hogy a bilincseket mindenki biztonságosan használja, és az eszközt rendszeresen ellenőrizze, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden rendben van.

Mit lehet csinálni a hálószobában egy párnak? Az ágyban többféle tevékenységet lehet végezni, például:
– Pihenjetek együtt és beszélgessetek egymással.
– Nézzetek meg egy filmet vagy sorozatot.
– Olvassatok el egy könyvet vagy novellát.
– Találjatok ki valami szexuális újdonságot, amihez mindketten kedvetek van.