A ❤️ VIBRÁTOR ❤️ az önkielégítés és szex kedvelt kis inasa

Vibrátor tanácsadó, hasznos útmutató kezdőknek és haladóknak! Ha nem tudod, hogy hozzád milyen anyagú, fazonú, vagy funkciójú vibrátor illik, akkor a legjobb helyen jársz, mert mire végigolvasod ezt a cikket, rájössz, hogy pontosan mit is kell keresned! Nem csak kezdőknek ajánljuk ezt a cikket, hanem azoknak is, akik valami újításra vágynak az ágyban!

Milyen vibrátor lenne számodra a legideálisabb?
Erre a kérdésre keressük a választ ebben a cikkben! Az alábbi szempontok alapján minden kétséget kizáróan kiválaszthatod a legtökéletesebbet, sőt, konkrétan ajánlani is fogunk egyet, kettőt a rengetegből!

🕵️‍♀️ VIBRÁTOR INFÓK tudnivalók a vibrikről
🛒 RENDELÉS a webshopból vibrátor rendelés
🚶‍♂️SZEMÉLYES VÁSÁRLÁS Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet. A szexbolt nyitva hétköznap 9-20, hétvégén 9-18 óráig.

Mi a célzott terület, mi az alapkoncepció, milyen anyagban, tudásban gondolkodsz? Elsőként az a legfontosabb, hogy tudd, pontosan is mit szeretnél. Milyen típusú legyen, mely érzékszerveidre fókuszáljon? Milyen anyagból készüljön? Az INTIMCENTER szexshopban az alábbi nőknek, férfiaknak és pároknak készült típusok közül válogathatsz:
• Klasszikus egyszerű rúdvibrátorok
• Vibrátoros G-pontos kényeztetők
• Realisztikus élethű formájú és anyagú izgatók
• Rotáló speciális tudású nyúl vibrátorok
• Speciális vibrátor csiklóizgató karral
• Ánusz anál vibrátorok
Hypoallergén termékek érzékenyeknek
Vízálló termékek vibrátorok és egyéb eszközök
Intim masszírozók wandok és ujjvibrátorok
Luxus termékek
• Férfiaknak prosztataizgatók

Klasszikus, egyszerű rúdvibrátor
A klasszikus rúdvibrátorok azok, amelyeket első vibrátorként szoktunk ajánlani, kezdőknek. Egyszerű őket kezelni, hiszen általában csak egy funkciójuk van (bizsergetni, de azt nagyon, néha több fokozatban is).

Itt megtalálhatod a kedvezőbb árú vibrátorokat, amelyek anyagukat tekintve szilárdak. A szilárd anyagú vibrátorok nagy előnye, hogy nagyon jól vezetik a rezgést (szemben pl. egy zselés vibrátorral), erős érzést nyújt. Általában minden színben megtalálhatóak.

G-pontos vibrátorok
A G-pontot nem könnyű megtalálni. Persze vannak esetek, amikor a partner rögtön ráérez, hogy hol található, de ehhez nagyon ismerni kell a nő testét, teljesen rá kell hangolódni. Tudtad? A G-pont a hiedelmekkel ellentétben tényleg létezik, borsószem vagy babszem nagyságú terület, ahol sok idegvégződés található.
Ennek kitartó stimulálása olyan orgazmust okoz, ami merőben eltér a hagyományos csiklóizgatás által bekövetkezett kéjtől. Hosszabb, a teljes testben érezni a lüktetést, minden egyes porcika beleremeg az érzésbe. Vannak olyan vibrátoraink, amelyek szinte rögtön tudják, hogy merre kell keresgélni, igazán könnyű velük átélni ezt az intenzív érzést, mivel anatómiailag olyan a formavezetésük. Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen ez a fajta orgazmus, mindenképp szerezz be egyet a hatalmas választékunkból!

Realisztikus, élethű vibrátorok
A valósághű eszközök közül, talán ez az egyik legnépszerűbbek a vibrátorok! A statisztikánk legalábbis ezt mutatja. Talán azért is lehet ennyire közkedvelt, mert a pénisz puszta látványa is felizgató tud lenni rengeteg nő számára. Az erezett, hangsúlyos makkal készült darabok kiváltképp előkelő helyet foglalnak el.
A különlegességük a borításban rejlik: realisztikusan erezettek, puha, selymes, bőrszerű a tapintásuk, mivel egy speciális, Nature Skin anyagból készültek. A piacon ezek a Nature Skin termékek hozzák a legélethűbb vonalat a vibrátorok között. Sőt, rengeteg forma, szín és méret közül lehet választani közülük.

Speciális tudású különleges vibrátorok
Viszont sokan vannak, akik nem elégszenek meg a hagyományos vibrátorokkal, és többre vágynak! Más érzéseket keresnek, és ha már vibrátor, legyen speciális! Jó hírünk, hogy forgalmazunk fel-le mozgást végző, rotáló, távvezérlésű vibrátort is. Ezt a kategóriát azoknak ajánljuk, akik nem elégszenek meg a sima vibrációval és egyszerre többféle érzést szeretnének érezni.
De emellett persze, ezek a vibrátorok sima vibrációval is kényeztetnek, tehát elég komplexek. Amihez éppen kedved van. Ha kicsit vadabbul szeretnéd, akkor forognak, lökő mozgást végeznek, amikor meg inkább csak egy kis lágy bizsergetésre vágysz, rezegnek, csak úgy, minden nélkül.

Vibrátor, csiklóizgatóval
Csiklóizgatás. Talán ez a mód vezet a legkönnyebben az orgazmushoz, sőt, vannak, akik csak ilyen formában tudnak elélvezni. Viszont! Nálunk kaphatóak olyan csiklóizgató vibrátorok, amelyek speciális, csiklóizgató karral vannak megbolondítva, miközben a formájuk elérik a G-pontot is, mint ahogy a képen látható, enyhén felfelé hajlított a vonalvezetésük.
Tudod milyen egyszerre érezni ezt a két orgazmust? Nem? Vess véget ennek, mert egy frenetikus dologról maradtál le eddig! Plusz pont a klitoriszkaros vibrátoroknak, hogy legtöbb esetben a kis kar vibrálása külön szabályozható! Ez által pedig tökéletesen meg tud felelni az elvárásoknak, személyre szabható az orgazmus gyorsasága!

Ánusz vibrátorok
Az anál vibrátorok, az ánusz vibrik formája merőben eltér a hagyományos vibrátorokétól, hiszen ez egy eléggé érzékeny terület. Mielőtt nekikezdenél az ingerléséhez, a síkosító kötelező jelleggel ajánlott, hiszen az ánusz nem képes természetes síkosítóanyagot termelni, a vaginával ellentétben. A kezdőknek azt ajánljuk, hogy először mindenképp olyat válasszanak, amik méretükben kicsik, a csúcs felé elkeskenyedőek, így könnyűvé válik a felhelyezés. Aztán később természetesen lehet váltani egyre szélesebb darabokra is, de a lényeg a fokozatosság! Azért sem kell félni tőlük, mert úgy lettek kialakítva, hogy a végüknél általában korong, vagy más, szélesebb vég található. Ez megakadályozza a teljes felhelyezést. Sok-sok síkosítóval használva pedig egy teljesen új világ nyílhat meg előted, teljesen új érzésekkel! Kíváncsiaknak ajánljuk!

Hypoallergén termékek érzékenyeknek
Tudjuk, hogy sokan érzékenyek a különböző mesterséges anyagokra, főleg az intim területeken. A hypoallergén vibrátoraink esetén semmilyen allergiás reakciótól nem kell tartani, bátran használhatják még a legérzékenyebb bőrűek is. A titok, hogy allergéneket nem tartalmazó szilikonból készültek. Viszont, ezeknél a vibrátoroknál csak és kizárólag víz alapú síkosítót ajánlott használni, mert azok nem tesznek kárt az örömszerzőben! A szilikonból készült vibrátort könnyen károsíthatja a szilikonbázisú síkosító. Amit érezni fogsz a hypoallergén termékek kézbe vételénél: tapintásuk rendkívül bársonyos és selymes, illetve sima, könnyen tisztítható!

Vízálló vibrátorok
Szerencsére a legtöbb vibrátorunk vízálló! Rengeteg típus tartozik ebbe a kategóriába, de bármelyiket is válaszd, nyugodtan használhatod a fürdőkádban, fürdés közben, vagy a zuhany alatt. Nem fog kár keletkezni benne, mert olyan tömítőgyűrű van benne, ami teljességgel megakadályozza hogy víz kerüljön a rendszerbe. Szeretitek a közös fürdőzést? Akkor add a párod kezébe, üljetek szorosan egymáshoz közel és hagyd, hogy használatba vegye a kis játékszert rajtad.

Intim masszírozók, ujjvibrátorok
Az előjáték tökéletes kellékei! Használhatod párban, vagy csak egyedül, ahogy éppen jól esik. velük élvezetes intim masszázzsal kényeztethetjük a csiklót vagy a péniszt, illetve a G-pontról se feledkezzünk meg! Használatukkal biztosan lángra lobban mindenkiben a forró szenvedély! Természetesen más erogén zónák masszírozásához is alkalmas, ezért sokoldalúak. A csiklóizgatás mesterei ezek, és aktus közben is használhatóak, mint pl az ujjra húzható vibrátor, vagy a rezgő fürdőszivacs… A nedvesség garantált!

Luxus termékek
A luxus design külső strapabíró belsőt tartalmaz! Mind külsőleg, mind anyag összetételben és tudásban is felső kategóriásnak számítanak. Ezeket a vibrátorokat azoknak ajánljuk elsősorban, akik maradandó kényeztető meglepetést szeretnének nyújtani maguknak, vagy a párjuknak (akár örök életre szólót). Kicsit futurisztikusak, némely esetben pedig a minimálnak hódolnak.
Ezeknél a luxustermékeknél alapfeltétel az erős motor és hogy abszolút antiallergén anyagokból készüljenek. Sőt, legtöbbjük akkumulátorral működik, az ő esetükben az elemeket teljesen el lehet felejteni. A csomagolásukról egy pár szó: Igazán szemet gyönyörködtető borításban rejlenek, melyekben sok kis kiegészítő is található még, mint pl. bársonytasak, tárolódoboz, síkosítóminta, stb…

Prosztata masszírozók
A férfiakra is gondolunk természetesen! A prosztataizgatás sokak számára lehet tabu, mert félelmet éreznek a téma hallatán. Ajánljuk azoknak, akik nyitottak a témára és szívesen kipróbálnák otthon, milyen érzés a P-pont ingerlése. Általában az a tapasztalat, hogy amennyire félelmet éreznek az elején, a végén olyannyira élvezik is a bizsergetését! nagyon fontos itt is a teljesen ellazult állapot, a fokozatosság és a sok síkosító használata. Alkalomszerűen bátran használható!