Vibrátor Wild Pearls Beads 19 cm, szilikon


Vibrátor Wild Pearls Beads 19 cm, szilikon

Klasszikusan kialakított vibrátor, Wild Pearls Beads Vibe 19 cm. 10 funkciós hüvely és csiklóizgató hullámos testű vibrátor, rózsaszínű egyenes testű vibri. Az erogén zónák jól elérhetők vele. A vibrátor szex közben, már az előjátéknál jó teljesít, de maszturbálásra is tökéletesen kellemes erotikus játékszer.
A vibrátoros szex játék elegáns ívben hajlik, hullámos teste van. Kicsi, praktikus és hordozható.
Vízálló, ultra csendes 49 dB alatti, gyakorlatilag nem hallható. 10 fajta különféle frekvenciájú rezgéseket tud. Kiváló egészségügyileg biztonságos szilikagélből készült, nem mérgező, ftalát mentes, szagtalan! Az ergonómiai hullámos kialakítása erősen serkentik a női hüvelyt, merev kivitelben továbbítja a rezgéseket, ha kell maximális intenzitással.
A rózsaszínű esztétikus, formatervezett vibrátor Multi-sebessége és intenzitása állítható, hogy minden tekintetben szolgálja a különböző örömöket!
Anyaga ABSés TPE, mérete 19 cm hosszú és 3.2 cm átmérőjű. A behelyezhető hossz 12 cm. A vibrátor színe: rózsaszín. 100 % -osan vízálló, a zuhany alatt is kipróbálhatod. Akkumulátor: 2 db AAA ami nem tartozéka a csomagnak.
A szexkütyüt vibrátorszex célra is megrendelheted az intimcenter.com online sexshop áruházunkban a vibrátor választékból, vagy személyesen is megvásárolhatod a minden nap nyitva tartó sexshop center üzletünkben: 1052 Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet.
Merülj el a hullám után hullám örömökben, ebben a hihetetlenül sima és finoman ível formákban. Ez a bordázott vibrátor szakértőként kínálja a stimuláció és az érzékiség örömeit együttvéve. A lágy, szelíd ütésektől kezdve az erőteljes mozgásokig, beállítható a mozgása, attól függően hogy mely területek stimulációja a cél. Mindig használj egy vékony bevonatot vizes alapú síkosítóval, hogy maximalizáld a kéjt, de sikosítóval az izgatandó területet is bekenheted. Angol neve Wild Pearls Beads Vibe, megnézheted az Aliexpress vagy Alibaba kína shop oldalakon, csak arra az árra jön a szállítás és vám költsége.

7.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,