Tölthető vibrátor Xoxo Anna szuper vibri

Intim Center szexshop webáruház és üzlet » Szexshop » Vibrátorok » G-pontos vibrátorok » Tölthető vibrátor Xoxo Anna szuper vibri

Tölthető vibrátor Xoxo Anna szuper vibri

Újratölthető g-pont vibrátor Xoxo Anna, szép dobozban adjuk! Az Intimcenter.com szexshop üzlet és online webshop g-pont vibrátor választékában kapható. Biztonságos orvosi szilikonból kéazült. 7 remek módja van a rezgésnek és 6 sebességes. Szép rózsaszín színű szilikon vibrátor, porózus mentes. Alacsony zajszintű és kiváló rezgése elég ahhoz, hogy a bőrt finoman érintsd. Ha szükséges a rezgés elég erős, a klimax nem számít! Mérgező anyag és ftalát mentes.
USB csatlakozóval újratölthető, használható bárhol a világban. USB töltésre lehet tenni például: számítógép, laptop, telefon töltő, bárhol ahol van egy USB-kapcsolatot. 2 óra töltés, akár 60 percnyi játék időt eredményez. Hosszúsága 20,5 cm, kerülete 3,6 cm, behelyezhető hossza 13 cm.
Rendelt meg online ezt a szuper vibrátort. Ha személyesen szeretnéd megvásárolni, az Astoriánál található budapesti sexshop boltban megteheted. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Szexbolt Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, a sexshop nyitva minden nap!
Minden nő életében előfordulhat olyan helyzet, amikor szüksége lehet egy vibrátorra. Akár a szexuális életét szeretné egy kicsit felpezsdíteni, akár a magányos perceiben okozna magának egy kis örömöt, egy jó vibrátorra szükség van!

14.000 HUF

A termék pillanatnyilag nincs raktáron!

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , , , , , ,