Erotikus és merész szexi miniruha a Chilirose kínálatából

Intim Center szexshop webáruház és üzlet » Szexshop » Szexi fehérneműk » Erotikus és merész szexi miniruha a Chilirose kínálatából

Erotikus és merész szexi miniruha a Chilirose kínálatából

Te mennyire vagy bevállalós? Egy finom provokációban benne vagy, amivel végleg elcsábítod a szexepileddel a férfit? Vagy visszahúzódó a jellemed? Akárhogy is, ez a merész, provokatív mini ruha a Chilirose kollekcióból rád való, mintha rád öntötték volna. Ha szeretnéd, akár egy éjszakára is uralni a szeretődet, párodat, vagy mutatni neki egy éjszakai meglepetést, akkor tökéletes választás ez a csábító ruha. Szolíd, mégis őrjítő. Tiltott és fedett az erogén zónákat illetően, amik így inkább csábítanak, édessé teszik a pillanatokat.
A ruha rugalmas, fekete anyagból készült (90% poliészter, 10% spandex). Alkalmazkodik a női testhez. A lyukak megmutatják a meztelen bőr szépségét. Az erotikus mini ruhát egy méretben (S/M) rendelheted meg az Intimcenter.com webáruházunkból, vagy akár fel is próbálhatod az Intim Center szexshop üzletben. Cím: 1052 Budapest, 5. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

7.000 HUF

Loading Kosár frissítése...

Akik ezt vették meg, megvették még ezeket is


Termék címkék: , , , , , , , , ,