ChiliRose szexi hálóing


ChiliRose szexi hálóing

Íme egy vadítóan szexi átlátszó hálóing. Elegáns, puha, rugalmas anyagból készült, mely szépen átfogja az egész testet, a mellet csábítóan kiemeli.  Az éjszaka a tiéd, olyan lehetsz benne, akár egy díva. Ellenállhatatlan, vagy vad, ahogy éppen a kedved tartja. Elől teljesen lyukacsos, csipkézett, rózsamintás rész növeli az eredetiségedet, mély vágása pedig érzékiséget sugall. Hordható a forró nyári éjszakákon és téli estéken is.
Csak S/M méretben rendelhető a Intimcenter.com online szexshopból. Anyag finom tapintású, 85% poliészter 15% elasztán. Hátul a mellrész horoggal kapcsolható, a fenékrésznél pedig két szívecskeminta látható, mely finoman megemelik a feneket, szexibb hátsó alkatot mutatva a kiszemelt áldozatodnak.
A szett része a tanga, de a mellbimbórész nem takart, a virágdísz nem tartozik az összeállításhoz. Ha szeretnél a szetthez mégis egy ékszert a melleidre tenni, az Intim Center budapesti szexshop üzletnek a kínálatában megtalálhatod a megfelelőt.
Ha kezd kialudni a tűz, vagy csak újdonságra vágytok, vegyétek elő a fiókból a legszexibb rucit. Egy apró kis trükkel újra vadak és szenvedélyesek lehettek, mint a kapcsolat elején.

8.000 HUF

Loading Kosár frissítése...
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , ,