Anál gyöngysor, többfajta méretben

Izgatas címkéjű termékek

Anál gyöngysor, többfajta méretben

Az análszex, popószex a párkapcsolatokban és maszturbációban is egyre elterjedtebb. Hogy hogyan kell a végbélnyílás izmait ellazítani? Nem kell hozzá sok gyakorlás, és te is profi lehetsz benne! A csókok, a simogatás – minden erotikus lágy érzés megteszi hatását, de ezzel az anális lánccal ennél is könnyebben birkózhatsz meg a feladattal. Merüljön el benned az összes gyöngy, egyik a másik után lassan. A bevezetésüknél mindegyik után egyre nagyobb ingert fogsz érezni, egyre jobban fog stimulálni, ahogy az izmok zsugorodnak, miközben élvezed a lüktetést. Ezek után vedd ki a láncot, és máris megkezdetitek az anális szexet a partnereddel.
Végül is, ha már kivetted, a végbélnyílás már kész is a következő simogatásra is, így még 100%-osabb eredményt érhetsz el vele. Az anál golyókat többféle átmérőben rendelhetik meg az Intimcenter szexshop üzlet Budapest internetes online sexshop webáruházában.
A nagy 2,6 cm, a közepes 2,2 cm, míg a kicsi 1,7 cm-es átmérőt jelent. A lánc hossza 32 – 35 cm, mely segíti a gyönyörű márvány gyöngyök biztonságos eltávolítását. Anális ingerlés előtt anális síkosítóval érdemes a láncot és a 4 golyót is bekenni.
Az agy vágyért felelős területe semmit sem utál jobban, mint az ismétlést, és ez bizony akkor is így van, ha szuper szexről van szó!
– Állandóan valami új után vágyakozunk – magyarázza a szexológus, akinek évtizedes megfigyelései alapján az emberek többsége szinte már vadászik a változatosságra. – A szexuális agy utálja a kiszámíthatóságot, mmindig valami más kell neki! Bizonyos embereknél az újdonság utáni sóvárgás már az új partnerrel töltött első szexuális együttlétet követően azonnal elkezdődik, a többségnél azonban csak a kapcsolat első éve után lép fel ez az állapot.
Ha változatosságra vágyunk, a legjobb ha meglátogatuk egy szexoldalt, ahol ötleteket meríthetünk, vagy ami még jobb, ha elmegyünk egy szexshopba! A mi szexkellékeinket személyesen is meglehet vásárolni. Az Astoriánál található budapesti szexshop boltban nézelődhetsz kedvedre, mielőtt döntesz. Érdemes belátogatni, mert különleges egyedi darabok is vannak készleten! A cím Szexshop Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

Termék opciók

Már 1.500 HUF -tól!

Loading Kosár frissítése…
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hüvelyi golyók, Perfect Silicone Balls

A szeretet gésa labdák, más néven gésagolyók, hüvelygolyók, szerelemgolyók széles kínálatát ismét egy tökéletes, különösen stimuláló hatású típussal bővítettük. Gyere be szexshop üzletünkbe és hasonlítsd össze őket! A diszkrét, medencefenékre edző kerek labdák az intim izmokat fejlesztik, növelik az általános jó közérzet, és egy új élménnyel gazdagítanak. A legkisebb mozgásra a golyók egymásnak dörzsölődnek, koccannak a vaginában. Próbáld ki te is!
A mindennapi életben a célzott medencefenék edzés kellemes bizsergést nyújt a bugyi alatt. Sőt, tapasztald meg azt az extrémebb hatását is, amit egy-egy nem különleges helyzet nyújthat odalent. Az edzés hosszú távú hatása érezhető lesz amikor partnerednek szerzel örömet. Ezen felül a golyók viselhetők egész nap, a ruha alatt láthatatlanok. Fogantyú részével könnyen eltávolíthatók és tisztításuk egyszerű. Anyaguk szilikon, átmérőjük 3 cm.
A duo labdákat megrendelheted az Intim Center online webshopjában, budapesti üzletében, vagy telefonon. (Cím: Intim Center szexshop, Budapest, V. ker. Károly krt. 14. Tel: 317-0918) Ajándékba nászútra, évfordulókra, szülinapokra is bevethető. Olvass még többet a gésagolyókról, a gésák titkairól, és te is sajátítsd el a szexi vágyfokozás titkait. Bővebben ezekről itt olvashatsz!

3.500 HUF

Loading Kosár frissítése…
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nyuszis vibrátor klitorisz izgatóval

Nyuszis vibrátor csikló izgató füllel. A nyuszis vibrátorok vagy forgófejes, rezgő vibrátorok a legelterjedtebbek. A gyöngyös vastagabb része hüvelyi alkalmazásra és a G-pont stimulálására szolgál. Ez a tengely, különböző méretű lehet, attól függően, hogy milyen hosszút akar a használója.
A vibrátorból kiáll egy kisebb rész, melynek végein kicsi nyuszi fülek találhatók. Ez a két különálló rész teszi lehetővé, az ilyen nagymértékű hatékonyságát. Együtt vagy függetlenül működnek egymástól. Általában mindkét rész sebességfokozata külön-külön szabályozható. A nyúl vibrátort a kettős stimuláló vibrátorok közé soroljuk. Ez azt jelenti, hogy 2-3 erogén pontot egyszerre tud izgatni. A legtöbb esetben ezek a pontok a csikló, a hüvely bemenete és a G-pont. Azonban vannak olyan speciális szexuális játékszerek, melyek más pontokat is stimulálnak, mint például a gátat, az ánuszt. A férfiaknál a heréket, az ánuszt, a gátat valamint a péniszt.
A kis nyuszi fülek a csiklót ösztönzik. A fő része/törzse elforgatható mindkét irányba, így kiválóan alkalmas a G-pont stimulálására. A hüvelybemenetet és a hüvelyt belül a törzsén található kis gyöngyük stimulálják, attól függően persze, hogy rezegnek-e vagy sem.
Ezt a nyuszis vibrátort klitorisz izgatóval az Intim Center szexshop Budapest, Károly krt 14. sz. alatti üzletben megvásárolhatod, vagy internetes online szexshopban megrendelheted. Rózsaszínű, 17 cm-es, klitorisz serkentős, nyuszis forgóvibrátor. Ennek a nagyszerű Eclipse minőségi vibrátornak 7 különböző rezgésmintájú pulzuskibocsátása van, amelyet megerősít vagy ellágyít a gyorsaság beállítása.
Olyan érzés, mint egy hullámvasutat átélni! A puha anyagú péniszforma a pörgéseknél sok acéllabdát forgat meg a vibrátor belsejében, melynek mozgását az átlátszó felszín alatt is lehet látni, és még annál is jobban érzékelni.
Fantasztikus hüvelyi serkentést ad, amíg a vibrátor feje körbe-körbe forog benned! Az oldalán kialakított nyuszis izgató tökéletesen illik a csiklódhoz.
Ajándéknak tökéletes húsvétra, vagy eljegyzésre, esküvőre, vagy szinte bármilyen ünnepre! Ha magadnak veszed akkor szex vagy önkielégítés céljára is használhatod. Rendeld meg a sex online webshopból vagy gyere érte személyesen az Intimcenter szexshop üzletünkbe Bp, Károly krt. 14. félemelet.
Lehetőleg használj síkosítót. Használat előtt nedvesítsd be azt a területet, ahol használni szeretnéd. Vigyázz, hogy milyen típusú síkosítót használsz, mert van, amelyik kárt tehet a vibrátorban; ez attól függ, hogy milyen anyagból készült a vibrátor. A víz alapú síkosítót bátran lehet használni. A síkosság kényelmesebbé teszi a kényeztetést.

14.000 HUF

Loading Kosár frissítése…
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

XXL-es vibráló duolabdák

Multi sebességű, vibrátoros, fehér, doulabdák. Uniszex ikerlabdák, amiket vibrátor rezegtet, így gyorsabb reakció kiváltásra számíthatunk használat közben. Élvezd az ősi Kína misztikus érzéseit most!
Rendeld meg egyszerűen az Intimcenter.com webes szexáruházunkból, vagy gyere be érte személyesen sexshop üzletünkbe és élvezd a hüvely vagy anális testrészek külön-külön vibrációt. Megfelelő férfiaknak és nőknek is. 1052 Bp. Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap!

4.000 HUF

Loading Kosár frissítése…
Termék címkék: , , , , , , , , , ,